Închide meniul

„Dragostea pentru Barcelona mă omoară!” Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor. Ce a spus despre Lionel Messi

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2024, 11:28

Reclamă
„Dragostea pentru Barcelona mă omoară! Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor. Ce a spus despre Lionel Messi

Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimediaimages

Pe picior de plecare de la Manchester City, Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor. Managerul campioanei Angliei a transmis un nou mesaj de dragoste pentru echipa la care şi-a început atât cariera de jucător, cât şi cea de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a scris istorie pe Camp Nou şi a rămas cu gândul la clubul blaugrana. Antrenorul în vârstă de 53 de ani a refuzat să vorbească despre viitorul său pe banca „cetăţenilor”, dar a anunţat că singura echipă pe care nu îşi doreşte să o întâlnească în Champions League este Barcelona. Fanii catalani nu au renunţat la gândul că Guardiola va reveni la liderul din La Liga.

Pep Guardiola le-a aprins imaginaţia catalanilor

Pep Guardiola a avut cuvinte uriaşe şi pentru Johan Cruyff, antrenorul de legendă al Barcelonei.

Dragostea pentru Barcelona mă omoară. E clubul vieții mele. M-am născut într-un orășel din apropiere. Nu-mi pot imagina cum ar fi fost viața și cariera mea fără Cruyff. M-a învățat multe la nivel tactic, dar mai presus de toate m-a format din punct de vedere uman. A fost un geniu, unic. El m-a făcut să mă îndrăgostesc de fotbal„, a declarat Pep Guardiola pentru „Che Tempo Che Fa”.

Managerul lui Manchester City nici nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre Lionel Messi.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să-l cunoști. Pentru mine este ușor să spun că Messi e cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, dar sunt numeroase vedete.

Cel mai puternic? Poate este o lipsă de respect față de Pele și Maradona. Dar pentru mine, da. Nu mai văzusem pe cineva așa antrenându-se, nu-ți poți imagina o asemenea continuitate de-a lungul a 15-20 de ani„, a mai spus Guardiola.

Debutat de Johan Cruyff la prima echipă a Barcelonei, în 1990, Guardiola i-a ajutat pe catalani să câştige şase titluri, UEFA Champions League, Supercupa Europeim, două Cupe ale Spaniei şi 4 Supercupe ale Spaniei.

Reclamă

După ce şi-a agăţat ghetele în cui, a continuat să scrie istorie la Barcelona. Cu el pe bancă, gruparea blaugrana a cucerit UEFA Champions League în 2009 şi 2011.

Pep Guardiola a reacţionat, după ce a fost propus selecţioner al Angliei

Anglia este în căutarea unui selecţioner, după plecarea lui Gareth Southgate. Lee Carsley a fost numit interimar, însă se zvoneşte că acesta nu va fi păstrat pentru prea mult timp pe banca englezilor.

Întrebat despre această posibilitate, de a antrena naţionala Angliei, Pep Guardiola a oferit un răspuns ferm. Acesta a transmis că se poate întâmpla orice în viitor, mărturisind că nu a luat o decizie finală în privinţa viitorului său.

„(N.r. Te-ai decis să fii viitorul selecţioner al Angliei) Nu e adevărat. Sunt managerul lui Manchester City. Nu am decis nimic, se poate întâmpla orice. Deci nu ştiu.

Încă am nevoie să mă gândesc şi să decid ce voi face”, a declarat Pep Guardiola, conform dailymail.co.uk.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:12

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă azi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

21:08

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Mesajul pe care l-a transmis după ce a văzut meciul România U21 – Elveţia U21

21:05

EXCLUSIVRomânia joacă în albastru după 34 de ani! Mircea Lucescu: „Eu am făcut echipament complet albastru”! Cum s-a opus Elena Ceauşescu

21:04

FotoSărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025! Ce s-a întâmplat după 3-1 cu Elveția U21

20:55

NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu

20:43

VideoMircea Lucescu a spus motivul pentru care a optat pentru aceeaşi echipă de start cu Lituania! O singură modificare în primul 11

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 3 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas. Lituania – România e marţi, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și