Închide meniul

Dublă lovitură dată de Barcelona. Ousmane Dembele şi Raphinha, prezentaţi în acelaşi timp pe Camp Nou

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2022, 11:40

Dublă lovitură dată de Barcelona. Ousmane Dembele şi Raphinha, prezentaţi în acelaşi timp pe Camp Nou

AFP7 / Irina R.H. via hepta

Ousmane Dembele/ Hepta

Barcelona a reuşit să îi prelungească înţelegerea lui Ousmane Dembele, după ce a reuşit să-l transfere pe Raphinha. Cei doi vor fi prezentaţi într-o conferinţă de presă, în cursul zilei de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona se pregăteşte de noul sezon, cu forţe proaspete. „Catalanii” au reuşit să obţină semnătura brazilianului Raphinha, pe care l-a transferat de la Leeds, în schimbul a 58 de milioane de euro. Totodată, Xavi se va putea baza în continuare şi pe serviciile lui Ousmane Dembele.

Ousmane Dembele va rămâne la Barcelona, şi va fi din nou prezentat, alături de Raphinha

Ousmane Dembele a decis să continue pe Camp Nou. Mijlocaşul şi-a prelungit contractul până în 2024, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano. Francezul va fi din nou prezentat la formaţia catalană, într-o conferinţă de presă ce va avea loc joi, anunţă mundodeportivo.com. Francezul este prezent deja la antrenamentele echipei, fiind surprins în vestiar alături de celelalte staruri de la formaţia blaugrana.

Ousmane Dembele, în vârstă de 25 de ani, a fostr transferat de Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund. „Catalanii” plăteau în schimbul jucătorului suma de 126 de milioane de euro.

Reclamă

În 5 sezoane petrecute pe Camp Nou, Dembele a evoluat în 150 de partide, marcând 32 de goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 34.

Bayern Munchen, PSG şi Chelsea au fost pe urmele lui Ousmane Dembele, care în cele din urmă a ales să continue sub comanda lui Xavi, care şi-a dorit să se bazeze pe serviciile fracezului în sezonul viitor.

Deşi s-a zvonit că Ousmane Dembele va accepta reducerea salariului cu 40% pentru a continua pe Camp Nou, fotbalistul va fi plătit cu 11 milioane de euro pe sezon, cu un milion mai puţin decât în vechiul contract, anunţă fichajes.com.

Reclamă 4 / 0/3

Raphinha a fost transferat de Barcelona de la Leeds

Brazilianul Raphinha (25 ani), de la Leeds, a fost transferat de Barcelona. Anunțul a fost făcut de gruparea de pe Camp Nou.

Barcelona a plătit 58 de milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile lui Raphinha. În total, suma se poate ridica la 67 de milioane de euro, în funcție de performanțe.

„Am ajuns la o înţelegere cu Leeds pentru transferul lui Raphinha. Este un jucător care poate câştiga meciuri!”, a anunţat Barcelona.

Jucătorul a refuzat și o ofertă de la Chelsea în detrimentul catalanilor. Brazilianul și-a dorit să meargă la Barcelona încă din luna februarie. A semnat cu echipa antrenată de Xavi până în 2027.

25 de ani are Raphinha. Cota sa pe transfermarkt.com se ridică la 45 de milioane de euro. În ultimul sezon la Leeds a reușit 11 goluri și trei assist-uri în Premier League. La naționala Braziliei, Raphinha a adunat nouă prezențe și trei goluri.

Raphinha a ajuns la Leeds în octombrie 2020, de la Rennes, pentru 18 milioane de euro. Francezii îl cumpărau de la Sporting Lisabona în 2019 pentru 21 de milioane de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Guimaraes și Avai.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și