Închide meniul
NEWS ALERT

Raphinha a fost transferat de Barcelona de la Leeds! Anunţul oficial făcut de catalani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iulie 2022, 14:35

Raphinha a fost transferat de Barcelona de la Leeds! Anunţul oficial făcut de catalani

Raphinha a fost transferat de Barcelona de la Leeds

Profimedia

Brazilianul Raphinha (25 ani), de la Leeds, a fost transferat de Barcelona. Anunțul a fost făcut de gruparea de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a plătit 58 de milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile lui Raphinha. În total, suma se poate ridica la 67 de milioane de euro, în funcție de performanțe.

Raphinha a fost transferat de Barcelona de la Leeds

„Am ajuns la o înţelegere cu Leeds pentru transferul lui Raphinha. Este un jucător care poate câştiga meciuri!”, a anunţat Barcelona.

Jucătorul a refuzat și o ofertă de la Chelsea în detrimentul catalanilor. Brazilianul și-a dorit să meargă la Barcelona încă din luna februarie. A semnat cu echipa antrenată de Xavi până în 2027.

Reclamă

25 de ani are Raphinha. Cota sa pe transfermarkt.com se ridică la 45 de milioane de euro. În ultimul sezon la Leeds a reușit 11 goluri și trei assist-uri în Premier League. La naționala Braziliei, Raphinha a adunat nouă prezențe și trei goluri.

Raphinha a ajuns la Leeds în octombrie 2020, de la Rennes, pentru 18 milioane de euro. Francezii îl cumpărau de la Sporting Lisabona în 2019 pentru 21 de milioane de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Guimaraes și Avai.

În această vară, Barcelona i-a mai adus pe Franck Kessie și Andreas Christensen, ambii liberi de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona forțează și transferul lui Robert Lewandowski

Superstarul polonez și-a exprimat dorința de a pleca de la Bayern Munchen, cu care mai are un an de contract.

„Lewa” are bagajele făcute și așteaptă transferul răsunător pe Camp Nou. Polonezul vrea să-i facă concurență lui Karim Benzema, “mașinăria de goluri” a lui Real Madrid.

Dezvăluirea impresionantă a fost făcută de Cezary Kucharsk, fostul agent al lui Lewandowski:

“Vrea să arate că e mai bun decât Benzema. Acesta este un alt motiv pentru care vrea să plece la Barca. Lewandowski nu are visuri. Pentru el, fotbalul este un job, iar el este foarte profesionist. Real Madrid și Barcelona sunt la același nivel.”, a spus Cezary Kucharsk, citat de cotidianul Marca.

Dani Alves a răbufnit după despărțirea de Barcelona

Dani Alves a răbufnit după despărțirea de Barcelona. Ajuns la 39 de ani, legendarul fotbalist nu a mai continuat pe Camp Nou, după ce catalanii au decis să nu îi prelungească contractul.

Dani Alves este deranjat de atitudinea clubului, care i-a spus ”pas” la scurt timp după revenire. Legendarul fotbalist își dorea să continue în proiectul lui Xavi, însă șefii au decis să mizeze pe jucători tineri.

„Am plecat fericit că m-am întors la Barcelona. Am visat cinci ani să trăiesc ”acel” al doilea moment. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost modul în care mi-am luat rămas bun.

Reclamă

De când am ajuns am spus foarte clar că nu maI sunt un tânăr de 20 de ani și că vreau ca lucrurile să fie făcute direct, fără să se ascundă lucrurile. Dar acest club a ”păcătuit” în ultimii ani. Barcelona nu face nimic pentru legendele clubului care au făcut istorie în club.

Ca un lucru, mi-ar plăcea ca Barcelona să facă lucrurile altfel. Nu vorbesc despre mine. Clubul trebuie să îmbunătățească munca în exterior. Mentalitatea este total opusă celei pe care am construit-o acum câțiva ani. Tot ce se întâmplă pe teren este o reflexie a ceea ce se întâmplă afară”, a declarat Dani Alves, citat de Marca.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și