Închide meniul

„Dumnezeule, i-a rupt piciorul!” Accidentare horror în Valencia – Real Madrid! Starul a început să urle de durere

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2024, 0:14

„Dumnezeule, i-a rupt piciorul! Accidentare horror în Valencia – Real Madrid! Starul a început să urle de durere

Accidentare horror în Valencia - Real Madrid 2-2

Momentul accidentării lui Mouctar Diakhaby / Captură Digi Sport

A avut loc o accidentare horror în meciul Valencia – Real Madrid, scor 2-2, din etapa a 27-a din La Liga. Mouctar Diakhaby a fost scos pe targă şi transportat de urgenţă la spital după ce şi-a rupt piciorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 86, la un atac al „galacticilor”, Tchouameni s-a dezechilibrat şi a căzut peste piciorul fundaşului de 27 de ani. Acesta a început să urle de durere şi a cerut intervenţia medicilor.

Accidentare horror în Valencia – Real Madrid 2-2

Jucătorii ambelor echipe şi-au pus mâinile în cap. Fotbaliştii Realului s-au oprit instant şi au făcut semne disperate spre margine.

Dumnezeule, i-a rupt piciorul! Fără să vrea, Tchouameni i-a rupt piciorul lui Mouctar Diakhaby. Groaznic!„, a reacţionat comentatorul Digi Sport în momentul în care a văzut reluările.

Reclamă

Medicii l-au urcat imediat pe targă şi l-au dus de urgenţă la ambulanţă pentru a fi transportat la spital.

Fundaşul de 27 de ani din Guinea joacă din 2018 la Valencia. „Liliecii” l-au cumpărat atunci de la Lyon pentru 15 milioane de euro.

Real Madrid a remizat cu Valencia, după ce a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 30. Duro şi Yaremchuk au înscris pentru gazdele de pe Mestalla. „Dubla” lui Vinicius Junior i-a adus un punct liderului din La Liga, care are 7 puncte avans faţă de Girona. Ocupanta locului secund din campionatul Spaniei încă nu a jucat în această etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Valencia şi Real Madrid au încheiat la egalitate

Real Madrid a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Valencia, într-un meci în care a fost condusă cu 2-0. Diakhaby (Valencia) a fost scos de pe teren cu piciorul rupt.

În prima repriză Valencia a avut trei minute în care părea că a rezolvat meciul. Hugo Duro a deschis scorul în minutul 27, iar Roman Yaremchuk a înscris pentru 2-0 în minutul 30. Vinicius Junior a redus din diferenţă în minutul 45+5, pentru ca tot acelaşi jucător să egaleze situaţia pe tabelă, în minutul 76.

În minutul 87 Tchouameni a căzut peste Mouctar Diakhaby (Valencia), l-a prins cu piciorul întins şi l-a accidentat grav. Se pare că francezul i-a rupt piciorul jucătorului Valenciei, care a urlat de durere şi a fost scos de pe teren pentru a fi transportat la spital. În minutul 90+3 arbitrul a acordat penalti pentru Valencia, la un presupus fault asupra lui Hugo Duro, dar, după interveţia sistemului VAR, lovitura de la 11 metri a fost anulată.

Bellingham a trimis mingea în plasă după ce arbitrul meciului a fluierat finalul întâlnirii. Madrilenii au protestat şi au primit un cartonaş roşu, acordat lui Jude Bellingham. S-a terminat 2-2 şi Real este pe primul loc în clasament, cu 66 de puncte. Valencia este pe locul 8, cu 37 de puncte.

Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe

Real Madrid mai dă un „tun” pe piaţa transferurilor, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe. Florentino Perez a ajuns la un acord verbal cu un star al lui Bayern. Alphonso Davies (23 de ani) este aşteptat din vară pe Santiago Bernabeu.

Preşedintele liderului din La Liga l-ar fi convins pe fundaşul stânga canadian să vină la Real Madrid. Davies mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului viitor, dar îşi forţează plecarea din Bundesliga.

Englezii de la theathletic.com au făcut anunţul momentului în fotbalul mondial. Şefii Realului l-au convins pe Alphonso Davies să nu îşi prelungească înţelegerea cu Bayern şi să accepte propunerea Realului.

Reclamă

„Au existat mai multe întâlniri în ultimele săptămâni, inclusiv una la Madrid în luna februarie. S-a accelerat astfel procesul. Există două opţiuni gândite de Real pentru a reduce preţul. Ori să vină în această vară la un preţ redus, aşa cum s-a întâmplat cu Toni Kroos în 2014, ori să vină gratis anul viitor, cum s-a întâmplat cu David Alaba în 2021„, anunţă sursa citată.

Alphonso Davies a fost dorit iniţial de Barcelona, dar problemele financiare cu care se confruntă catalanii au oprit definitiv orice fel de negocieri. Şi granzii din Premier League şi l-au dorit pe fundaşul lui Bayern.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și