Închide meniul

Ianis Hagi, făcut praf de spanioli după sezonul de la Alaves: „Cu mult sub aşteptări!”

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 9:26

Reclamă
Ianis Hagi, făcut praf de spanioli după sezonul de la Alaves: „Cu mult sub aşteptări!

Cum a ajuns Ianis Hagi să fie regretat la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves / Profimedia

Ianis Hagi a fost făcut praf de spanioli, după sezonul de la Alaves. Ibericii nu au fost impresionaţi de prestaţiile internaţionalului român, prestaţii pe care le-au numit ca fiind mult sub aşteptări. Fiul „Regelui” a bifat doar 19 minute, în ultimele şapte meciuri din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la startul sezonului. Internaţionalul român se va despărţi de formaţia din La Liga la finalul stagiunii, deoarece ibericii nu au opţiunea se a-l transfera definitiv.

Ianis Hagi, făcut praf de spanioli, după sezonul de la Alaves

Spaniolii au analizat forma jucătorilor împrumutaţi de Alaves, şi au oferit un verdict despre Ianis Hagi. Aceştia au transmis că fiul „Regelui” îşi va încheia împrumutul la Alaves pe 30 iunie şi sunt şanse mici ca ibericii să-l mai păstreze şi după această dată.

De asemenea, jurnaliştii spanioli au mai transmis faptul că Ianis Hagi încă nu şi-a arătat potenţialul maxim, deşi au trecut cinci luni de la împrumutul său, de la Rangers. Aceştia au mai notat că Hagi Jr. nu a impresionat atunci când a primit minute de joc.

„În prezent, Alaves îi are ca jucători împrumutați pe Samu Omorodion, Rafa Marín, Álex Sola, Ianis Hagi și Giuliano Simeone, iar aceștia își încheie contractul cu echipa pe 30 iunie.

Reclamă

Pe scurt, Deportivo Alaves a folosit în acest sezon jucători împrumutați care au oferit un plus echipei lui Luis García. Pe lângă aparițiile notabile ale lui Samu, Marín și Sola, echipa îi are și pe Simeone, respectiv Hagi, care așteaptă cu nerăbdare ocazia de a-și demonstra întregul potențial.

Italo-argentinianul rămâne în plan secund, în timp ce românul a fost cu mult sub așteptări de fiecare dată când a primit șansa”, au transmis spaniolii de la noticiasdelava.eus.

Anunţ total surprinzător despre viitorul lui Ianis Hagi

A apărut un anunţ total surprinzător despre viitorul lui Ianis Hagi. Jurnaliştii de la One Football anunţă că sunt şanse infime ca mijlocaşul român să revină în vară la Rangers, după ce se va încheia împrumutul la Deportivo Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

„Hagi a devenit un suplus pentru Rangers şi, ţinând cont cât de puţin joacă în Spania, nu ar putea să aducă nimic în plus la echipă. Hagi nu se va întoarce în Scoţia. Rangers i-a dat numărul pe care îl purta Ianis lui Fabio Silva, un gest simbolic care anunţă plecarea. Deşi, din punct de vedere tehnic, din vară a fi noul jucător de la Rangers, probabil va fi împrumutat sau vândut.

Philippe Clement a fost clar – vrea în lot doar jucători care îşi doresc 100% să fie la acest club „din toată inima”, iar Hagi nu se încadrează aici, ţinând cont de ceea ce a spus în trecut.

Ce urmează pentru Hagi? Depinde ce va alege Philippe Clement, dar am fi foarte surprinşi dacă va fi interesat de jucătorul român„, a fost anunţul făcut de jurnaliştii de la onefootball.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și