Închide meniul

Endrick a dezvăluit de ce a semnat cu Real Madrid. Cine l-a convins pe puştiul minune al fotbalului brazilian

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 15:53

Endrick a dezvăluit de ce a semnat cu Real Madrid. Cine l-a convins pe puştiul minune al fotbalului brazilian

Brazilianul Endrick a dezvăluit de ce a semnat cu Real Madrid

Endrick a devenit jucătorul lui Real Madrid / Profimediaimages

Endrick a oferit primele reacţii după ce a reuşit tranferul vieţii şi a dezvăluit de ce a semnat cu Real Madrid. Brazilianul în vârstă de 16 ani nu va putea îmbrăca tricoul galacticilor până când nu va deveni major. Pe Santiago Bernabeu va ajunge astfel abia în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Endrick (16 ani) este un produs al academiei lui Palmeiras. Acesta a fost adus la prima echipă a clubului brazilian în vara acestui an, reușind să uimească prin evoluțiile sale. Campioana Spaniei va achita 35 de milioane de euro pentru transfer, dar la această sumă se pot adăuga bonusuri în valoare de 25 de milioane de euro.

Brazilianul Endrick a dezvăluit de ce a semnat cu Real Madrid

Sud-americanul care are 3 goluri şi un assist în cele 7 meciuri disputate la seniori a dezvăluit cum a fost convins să accepte oferta lui Florentino Perez. Discuţiile cu Vinicius au contat decisiv. Acesta a mai precizat că Cristiano Ronaldo este idolul său.

Sunt foarte fericit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, dar vreau să rămân cu picioarele pe pământ. Încă nu am câștigat nimic. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce se întâmplă în prezent. Din 2024, când voi merge la Real Madrid, sper să am evoluții bune. În acest moment sunt la Palmeira şi îi voi susţine de la distanţă.

Vinicius, care este prietenul meu, sper să aibă un sezon foarte bun. La fel și Eder Militao şi Rodrygo. Sper ca Real să câștige Champions League, campionatul și Supercupa.

Reclamă

(Reporter: De ce ai ales Real Madrid?) Real Madrid este o echipă foarte mare, iar Vini (n.r. Vinicius) mi-a trimis multe mesaje şi m-a ajutat foarte mult. Cristiano Ronaldo este idolul meu, de când juca pentru Real Madrid. De aceea am ales-o pe Real Madrid și cred că este alegerea corectă. Dumnezeu m-a îndrumat mereu să iau deciziile cele mai bune.

Vinicius mi-a oferit mai multe sfaturi, dar nu vreau să le dezvălui. Nu doar despre fotbal, ci și despre viață, despre viitorul meu. Este prietenul meu și cred că această prietenie va rezista foarte mulți ani. Sper să colaborez foarte bine cu el pe teren și să înscriem goluri. Da, am vorbit şi cu Ancelotti și cu jucătorii brazilieni de la Real Madrid, dar trebuie să fiu cu picioarele pe pământ şi umil„, a declarat Endrick pentru marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Endrick la Real Madrid s-a oficializat în urmă cu două săptămâni.

Real Madrid CF, Sociedade Esportiva Palmeiras şi Endrick şi familia sa au ajuns la un acord care îi permite jucătorului să se alăture echipei Real Madrid când va ajunge la vârsta majoratului, în iulie 2024”, a precizat clubul madrilen.

Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi

Endrick, noul star al lui Real Madrid, a postat un mesaj despre Lionel Messi, dar s-a speriat şi l-a şters. Brazilianul de 16 ani s-a gândit la reacţia pe care fanii „galacticilor” ar putea să o aibă, ţinând cont de rivalitatea cu starul argentinian.

Astfel, Endrick a decis să şteargă mesajul prin care îl lăuda pe Messi pentru prestaţia din meciul cu Croaţia, în care s-a distrat în mai multe rânduri cu fundaşii vicecampioanei mondiale.

Messi, e absurd, ce ai făcut?”, e mesajul care, înainte să fie şters, a adunat 132.000 de aprecieri, dar şi peste 10.000 de distribuiri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și