Închide meniul

Erling Haaland s-a uitat la El Clasico şi nu i-a venit să creadă ce a făcut Jude Bellingham! Cum l-a descris

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2023, 9:59

Reclamă
Erling Haaland s-a uitat la El Clasico şi nu i-a venit să creadă ce a făcut Jude Bellingham! Cum l-a descris

Erling Haaland s-a uitat la El Clasico şi a fost impresionat de Jude Bellingham

Erling Haaland şi Jude Bellingham/ Colaj Profimedia

Erling Haaland s-a uitat la El Clasico şi a fost impresionat de Jude Bellingham! Imediat după golul superb marcat în poarta Barcelonei de către starul englez, golgheterul norvegian a transmis un scurt mesaj pe conturile oficiale de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham a fost decisiv în duelul „de foc” dintre Barcelona şi Real Madrid. Englezul a marcat o „dublă” şi i-a adus toate cele trei puncte lui Carlo Ancelotti.

Erling Haaland s-a uitat la El Clasico şi a fost impresionat de Jude Bellingham

Erling Haaland nu a putut rata duelul dintre Barcelona şi Real Madrid. După ce Jude Bellingham a egalat cu un şut imparabil, atacantul lui Pep Guardiola a reacţionat imediat.

„Incredibil acest băiat”, a transmis Haaland, pe contul oficial de Instagram.


Jude Bellingham a restabilit egalitatea în El Clasico cu un şut de „pus în ramă”. Starul englez a marcat printr-o execuţie la care portarul Te Stegen nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Ulterior, în prelungiri, Jude Bellingham a dat lovitura de graţie. Din pasa lui Luka Modric, mijlocaşul englez a făcut 2-1, iar Real Madrid a învins-o astfel pe rivala Barcelona, după ce a revenit de la 0-1.

Jude Bellingham şi Erling Haaland au fost coechipieri la Borussia Dortmund timp de două sezoane. Cei doi au fost cumpăraţi de formaţia din Bundesliga în acelaşi an, 2020, de la Birmingham, respectiv Salzburg.

Ulterior, Erling Haaland a plecat de pe Signal Iduna Park în 2022, atunci când Manchester City l-a transferat. În vara acestui an, şi Jude Bellingham s-a despărţit de Borussia Dortmund, după ce Real Madrid a plătit 103 milioane de euro în schimbul său.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham, cu picioarele pe pământ după „dubla” din Barcelona – Real Madrid 1-2

Jude Bellingham a rămas cu picioarele pe pământ după „dubla” din FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Noua vedetă din lotul lui Carlo Ancelotti nu crede că a făcut un joc senzațional în „El Clasico”.

„A fost uriaș. Nici eu, nici echipa nu am fost la cel mai bun nivel al nostru, dar am continuat să jucăm, să presăm, să dăm dovadă de credință și caracter… și încă o revenire. Nu renunțăm niciodată.

Spun de câteva săptămâni că ar trebui să încerc să șutez din afara careului, pentru că rivalii nu se așteaptă. Ar fi un factor surpriză. Am tehnica, o știu și trebuia să încerc. Sunt foarte fericit.

Astăzi nu am fost la cel mai bun nivel al meu, dar uneori nu este vorba să faci ceva special de fiecare dată când atingi mingea, ci mai degrabă să combini bine cu colegii tăi. Am fost acolo și de îndată ce am controlat balonul, am știut că voi înscrie.

Tocmai am vorbit cu familia mea, dar din cauza zgomotului era greu să ne înțelegem. Văzusem deja multe El Clasico de pe canapea de acasă și le-am spus că azi trebuie să fac ceva mare. Sunt entuziasmat. Am reușit-o”, a spus Jude Bellingham, după FC Barcelona – Real Madrid 1-2, potrivit as.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și