Închide meniul

Jude Bellingham, cu picioarele pe pământ după „dubla” din FC Barcelona – Real Madrid 1-2: „Nu am fost la cel mai bun nivel”

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 21:53

Reclamă
Jude Bellingham, cu picioarele pe pământ după dubla” din FC Barcelona – Real Madrid 1-2: Nu am fost la cel mai bun nivel”

Jude Bellingham, cu picioarele pe pământ după „dubla” din FC Barcelona - Real Madrid 1-2

Jude Bellingham, în timpul unui meci / Profimedia

Jude Bellingham a rămas cu picioarele pe pământ după „dubla” din FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Noua vedetă din lotul lui Carlo Ancelotti nu crede că a făcut un joc senzațional în „El Clasico”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Episodul cu numărul 255 din cel mai important derby al Spaniei s-a încheiat cu victoria echipei din capitala țării iberice. Chiar dacă trupa lui Xavi a marcat prima, cele două goluri marcate de Jude Bellingham au dus toate punctele la Madrid.

Jude Bellingham, cu picioarele pe pământ după „dubla” din FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Ce a spus despre jocul echipei

La finalul duelului care s-a jucat pe Stadionul Olimpic din Barcelona, Jude Bellingham a ales să nu laude jocul echipei sale. Mijlocașul englez este de părere că atât el, cât și coechipierii săi, pot arăta mai bine în duelurile ce urmează.

De asemenea, starul madrilenilor a vorbit și despre modul în care a marcat golurile care i-au adus victoria trupei lui Carlo Ancelotti.

„A fost uriaș. Nici eu, nici echipa nu am fost la cel mai bun nivel al nostru, dar am continuat să jucăm, să presăm, să dăm dovadă de credință și caracter… și încă o revenire. Nu renunțăm niciodată.

Reclamă

Spun de câteva săptămâni că ar trebui să încerc să șutez din afara careului, pentru că rivalii nu se așteaptă. Ar fi un factor surpriză. Am tehnica, o știu și trebuia să încerc. Sunt foarte fericit.

Astăzi nu am fost la cel mai bun nivel al meu, dar uneori nu este vorba să faci ceva special de fiecare dată când atingi mingea, ci mai degrabă să combini bine cu colegii tăi. Am fost acolo și de îndată ce am controlat balonul, am știut că voi înscrie.

Tocmai am vorbit cu familia mea, dar din cauza zgomotului era greu să ne înțelegem. Văzusem deja multe El Clasico de pe canapea de acasă și le-am spus că azi trebuie să fac ceva mare. Sunt entuziasmat. Am reușit-o”, a spus Jude Bellingham, după FC Barcelona – Real Madrid 1-2, potrivit as.com.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti, laude pentru Jude Bellingham după El Clasico

Carlo Ancelotti s-a declarat impresionat de randamentul lui Bellingham. Acesta a declarat că nu se aştepta ca englezul să marcheze atâtea goluri la Real Madrid. Managerul italian a mai mărturisit că golul fabulos al mijlocaşului, de 1-1, a făcut diferenţa în El Clasico.

„Am fost surprinşi cu Bellingham. În special la eficienţă. A marcat multe goluri. Ceea ce ne-a surprins azi a fost şutul de la primul gol. El nu a marcat prea mult din afara careului.

Bellingham arată de parcă ar fi un veteran. Are o atitudine bună. Golul egalizator a schimbat tot. Ne-a adus mai multă energie, putere, şi Barcelona a devenit mai slabă, şi până în acel moment jucase mult mai bine.

Bellingham face diferenţa, o mare diferenţă. Dacă va câştiga sau nu Balonul de Aur, nu ştiu. Nici nu ştiam că se decernează luni. Chiar nu îmi prea pasă.

Jue Bellingham poate marca 20 sau 25 de goluri pentru că a început foarte bine. Dar nu îl percepem ca pe un golgheter”, a declarat Carlo Ancelotti, conform marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și