Închide meniul

Sergio Ramos i-a „înţepat” pe fotbaliştii care merg în Arabia Saudită. Ce a spus fundaşul după ce a semnat cu Sevilla

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 18:36

Reclamă
Sergio Ramos i-a „înţepat pe fotbaliştii care merg în Arabia Saudită. Ce a spus fundaşul după ce a semnat cu Sevilla

Sergio Ramos i-a "înţepat" pe fotbaliştii care merg în Arabia Saudită

Sergio Ramos / Profimedia

Sergio Ramos i-a „înţepat” pe fotbaliştii care merg în Arabia Saudită. Fundaşul de 37 de ani a revenit la Sevilla, clubul de la care a plecat în urmă cu 18 ani la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doi ani petrecuţi la PSG, fundaşul spaniol a rămas liber de contract în această vară. Chiar dacă a primit oferte din Arabia Saudită, ţară care a adus foarte multe staruri din fotbalul european în această vară, Sergio Ramos a vrut să se întoarcă neapărat la formaţia de pe Ramon Sanchez-Pizjuan.

Sergio Ramos i-a „înţepat” pe fotbaliştii care merg în Arabia Saudită. Ce a spus fundaşul după ce a semnat cu Sevilla

Revenit la Sevilla, Ramos a dezvăluit că a avut oportunitatea de a merge în Arabia Saudită, dar a refuzat acest lucru, deoarece nu a pus banii pe primul loc. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Sergio Ramos a acceptat un salariu de 15 ori mai mic la formaţia din La Liga, în comparaţie cu salariul pe care l-ar fi primit la Al-Ittihad.

De asemenea, fostul căpitan al celor de la Real Madrid nu a ratat ocazia de a trimite săgeţi către jucătorii care au ales în această vară să meargă în Arabia Saudită sau în Statele Unite ale Americii.

„Am avut oportunitatea de a continua la Paris pentru doi ani, dar nu m-am văzut (n.r acolo). Am fost mereu ghidat de implusuri și de inima mea. Nu de bani. De aceea nu m-am dus în Arabia sau în MLS. De aceea, am riscat până ‘în minutul 93’ pentru a semna cu Sevilla”, a declarat Sergio Ramos, potrivit mirror.co.uk.

Reclamă

Sergio Ramos a semnat cu Sevilla

Sergio Ramos a semnat cu Sevilla şi revine la clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Fundaşul central în vârstă de 37 de ani a refuzat milioanele şeicilor pentru a reveni în La Liga.

La 18 ani de la ultimul său meci pentru FC Sevilla, pe 28 august 2005, împotriva lui Racing Santander, Sergio Ramos a fost prezentat la clubul de pe Ramons Sanchez Pizjuan.

„Astăzi este o zi foarte specială pentru mine, foarte interesantă. În sfârşit, vin acasă şi aştept momentul în care voi putea să simt din nou tricoul Sevillei şi să îmi pun acest scut pe piept. Au trecut 18 ani din momentul în care am plecat… cred că am greşit şi vreau să profit de această ocazie pentru a-mi cere scuze tuturor celor care s-au simţit jigniţi de anumite lucruri şi gesturi pe care le-a, făcut. Suntem toţi în aceeaşi familie!

Reclamă 4 / 0/3

Abia aştept să calc din nou pe Sanchez Pizjuan şi să vă reîntâlnesc pe toţi. Nu era doar o datorie pe care o aveam faţă de mine şi familia mea, faţă de bunicul meu care m-a transformat suporter al FC Sevilla când eram mic, faţă de tatăl meu…”, a fost mesajul emoţionant al lui Sergio Ramos.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și