Închide meniul

Fiul lui Marcelo, evoluție de vis la Real Madrid! Tânărul a marcat trei goluri în doar 20 de minute

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 15:48

Fiul lui Marcelo, evoluție de vis la Real Madrid! Tânărul a marcat trei goluri în doar 20 de minute

Fiul lui Marceloa, evoluție de vis la Real Madrid

Marcelo, la Real Madrid/ Profimedia

Fiul lui Marcelo a avut o evoluție de vis la ultima partidă a academiei celor de la Real Madrid. Enzo Alves Vieira a reușit să marcheze trei goluri, în doar 20 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enzo Vieira, în vârstă de 13 ani, evoluează pe postul de atacant și este golgheter la categoria lui de vârstă.

Fiul lui Marcelo, evoluție de vis la academia lui Real Madrid

Trupa de juniori a celor de la Real Madrid a învins rivala Atletico Madrid cu scorul de 5-2. Trei dintre golurile marcate de către „galactici” au fost reușite de Enzo Vieira, fiul fostului fundaș de pe Santiago Bernabeu, Marcelo.

Primul gol, din minutul 15, a fost marcat printr-o lovitură de cap. Golul secund, marcat la 8 minute distanță, a fost reușit printr-un șut din fața porții, după un contraatac superb. Ulterior, a treia reușită, din minutul 35 a fost reușit tot printr-un șut din fața porții.

Reclamă

Marcelo, tatăl tânărului atacant, a scris istorie pe Santiago Bernabeu, fiind cel mai titrat jucător din istoria „galacticilor”. Brazilianul a evoluat timp de 15 ani pentru madrileni, iar în prezent este sub contract cu Olympiacos.

Reclamă 4 / 0/3

Luka Modric, sfătuit să plece de la Real Madrid de o fostă legendă a „galacticilor”

Luka Modric este sfătuit să plece de la Real Madrid. Guti, fosta legendă a „galactilor” susține că trupa lui Carlo Ancelotii nu mai are nevoie de mijlocașul croat.

Luka Modric, ajuns la 37 de ani, evoluează la Real Madrid din 2012, atunci când era transferat de la Tottenham. Mijlocașul croat a scris istorie în tricoul trupei madrilene, cucerind cinci Ligi ale Campionilor.

Guti este de părere că Luka Modric va trebui să își găsească un alt angajament, începând din sezonul viitor. Fosta legendă a „galacticilor” susține că mijlocașul croat nu va avea loc în formația madrileană, ținând cont de faptul că trupa de pe Santiago Bernabeu este cu ochii pe Jude Bellingham, pe care va încerca să-l transfere la finele sezonului.

„Am îndoieli cu Luka Modric. Nu va avea spațiu în sezonul viitor. Real Madrid nu are nevoie de el.

Nu știu dacă va veni Bellingham sau un alt mijlocaș, dar trebuie să plece la un moment dat”, a declarat Guti, conform El Chiringuito TV.

Astfel, dacă va pleca de la Real Madrid, Luka Modric ar putea fi din nou coleg cu Cristiano Ronaldo. Al-Nassr vrea să dea o nouă lovitură și să-l transfere pe mijlocașul croat în Arabia Saudită, notează presa din Spania. Jurnaliștii susțin totodată că Modric are oferte și de la cluburi din Statele Unite ale Americii.

Reclamă
Recomandări
  • Fiul lui Marcelo, evoluție de vis la Real Madrid
  • Tânărul a marcat trei goluri în 20 de minute

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și