Închide meniul

Luka Modric, sfătuit să plece de la Real Madrid de o fostă legendă a „galacticilor”: „Nu mai e nevoie de el!” Unde ar putea ajunge starul croat

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 17:49

Luka Modric, sfătuit să plece de la Real Madrid de o fostă legendă a galacticilor”: Nu mai e nevoie de el!” Unde ar putea ajunge starul croat

Luka Modric a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

Luka Modric, în timpul unui meci pentru Real Madrid/ Profimedia

  • Luka Modric, sfătuit să plece de la Real Madrid
  • Unde ar putea ajunge starul „galacticilor”

Luka Modric este sfătuit să plece de la Real Madrid. Guti, fosta legendă a „galactilor” susține că trupa lui Carlo Ancelotii nu mai are nevoie de mijlocașul croat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Modric, ajuns la 37 de ani, evoluează la Real Madrid din 2012, atunci când era transferat de la Tottenham. Mijlocașul croat a scris istorie în tricoul trupei madrilene, cucerind cinci Ligi ale Campionilor.

Luka Modric, sfătuit să plece de la Real Madrid

Guti este de părere că Luka Modric va trebui să își găsească un alt angajament, începând din sezonul viitor. Fosta legendă a „galacticilor” susține că mijlocașul croat nu va avea loc în formația madrileană, ținând cont de faptul că trupa de pe Santiago Bernabeu este cu ochii pe Jude Bellingham, pe care va încerca să-l transfere la finele sezonului.

Reclamă

„Am îndoieli cu Luka Modric. Nu va avea spațiu în sezonul viitor. Real Madrid nu are nevoie de el.

Nu știu dacă va veni Bellingham sau un alt mijlocaș, dar trebuie să plece la un moment dat”, a declarat Guti, conform El Chiringuito TV.

Reclamă

Astfel, dacă va pleca de la Real Madrid, Luka Modric ar putea fi din nou coleg cu Cristiano Ronaldo. Al-Nassr vrea să dea o nouă lovitură și să-l transfere pe mijlocașul croat în Arabia Saudită, notează presa din Spania. Jurnaliștii susțin totodată că Modric are oferte și de la cluburi din Statele Unite ale Americii.

Cristiano Ronaldo, căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi. Portughezul a primit deja banderola

Cristiano Ronaldo va fi căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi. Lusitanul va purta banderola echipei formate din cei mai buni jucători de la Al-Nassr şi Al-Hilal, două cluburi saudite, care vor întâlni Paris Saint-Germain într-un meci amical.

Mult aşteptatul duel dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi va avea loc joi, la Riad. Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur va juca astfel primul său meci de la sosirea în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

CR7 va fi căpitanul echipei sale. Un videoclip, publicat de Turki al-Sheikh, consilier al Curţii Regale Saudite, preşedinte al Autorităţii Generale de Divertisment şi totodată preşedinte al clubului spaniol Almeria, arată momentul în care Ronaldo primeşte banderola de căpitan.

Starul lui PSG negociază cu Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo

Keylor Navas, starul lui PSG, negociază cu Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo. Portarul din Costa Rica nu mai prinde primul „11” la campioana Franței, iar oficialii clubului din Arabia Saudită vor să profite de acest lucru și să dea o nouă lovitură de imagine.

Potrivit cotidianului Marca, oficialii lui Al-Nassr îi caută înlocuitor pe măsură lui David Ospina. Portarul titular al saudiților s-a accidentat grav la cotul drept și va fi indisponibil mult timp.

Cei de la Al-Nassr n-au pierdut timpul și au început deja discuțiile pentru un posibil transfer al lui Navas. Rudi Garcia, noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, își dorește să-l aducă pe portarul lui PSG, al cărui contract expiră în vara anului 2024.

Jurnaliștii spanioli anunță că negocierile pentru transferul lui Keylor Navas ar putea fi finalizate chiar în această săptămână, când PSG va merge la Riad pentru a disputa un meci amical de lux cu o selecționată formată din jucători de Al-Nassr și Al-Hilal.

Dacă discuțiile vor avea un deznodământ pozitiv, Keylor Navas va rămâne la Riad și va împărți vestiarul cu Cristiano Ronaldo.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare