Închide meniul

Cristiano Ronaldo Jr., pe urmele tatălui lui! Fiul starului lusitan a semnat cu Real Madrid şi va juca la academia „galacticilor”

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 15:36

Cristiano Ronaldo Jr., pe urmele tatălui lui! Fiul starului lusitan a semnat cu Real Madrid şi va juca la academia „galacticilor

Cristiano Ronaldo Jr., pe urmele tatălui lui

Cristiano Ronaldo Jr., în timpul unui meci pentru juniorii lui Real Madrid/ Profimedia

  • Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui lui
  • Fiul starului lusitan va evolua la academia lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo Jr. calcă pe urmele tatălui lui. Fiul starului lusitan a semnat cu Real Madrid şi va evolua la academia „galacticilor”, după despărţirea de Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost legitimat la Manchester United, în perioada în care CR7 evolua pentru clubul de pe Old Trafford. Între timp, starul lusitan s-a despărţit cu scandal de „diavoli”, şi urmează ca fiul lui să plece şi el din Anglia.

Cristiano Ronaldo Jr., pe urmele tatălui lui

Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 12 ani, se va întoarce la academia lui Real Madrid, anunţă presa din Anglia. Acesta a mai făcut parte din grupele de copii şi juniori ale clubului madrilean, pe vremea când tatăl lui scria istorie în tricoul trupei de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Totodată, după ce a marcat peste 50 de goluri, în 20 de partide pentru juniorii lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo Jr. s-a transferat la Juventus, odată cu tatăl lui.

După fiecare gol marcat, Cristiano Ronaldo Jr. copiază bucuria celebra a tatălui lui, bine-cunoscutul „siu”.

Reclamă

O nouă reacţie oficială despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Preşedintele de la Al-Nassr a oferit declaraţii despre transferul lui Cristiano Ronaldo. Oficialul saudiţilor neagă informaţiile apărute în presa din întreaga lume, şi lasă de înţeles că mutarea lui CR7 este departe de a se oficializa.

Preşedintele de la Al-Nassr a rupt tăcerea şi a oferit o scurtă declaraţie despre transferul lui Cristiano Ronaldo. Musli Al-Muammar a dezvăluit că multe dintre informaţiile care apar despre o posibilă mutare a lui CR7 în Arabia Saudită nu sunt adevărate.

„Ştirile despre Ronaldo nu sunt corecte, iar cele mai multe dintre ele din presa spaniolă sunt minciuni”, a declarat preşedintele lui Al-Nassr, potrivit daylimail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo s-a zvonit că va încasa suma de 75 de milioane de euro pe sezon la Al-Nassr, iar cu drepturile de imagine şi alte bonusuri ar fi ajuns la suma de aproximativ 200 de milioane de euro. Starul lusitan ar fi primit chiar şi un post în conducerea clubului, spre finalul înţelegerii, care ar fi durat până în 2030.

Declaraţia preşedintelui de la Al-Nassr vine la scurt timp după ce alţi oficiali ai clubului saudit au mărturisit că se poartă discuţii cu starul lusitan, negocierile mergând pe un drum bun.

„Nu am dreptul să spun da sau nu. Să așteptăm și să vedem cum decurg lucrurile până la finalul sezonului. Așa cum vedeți, e vorba despre o negociere de o importanță enormă. Și nu numai pentru club, ci și pentru țară și lumea fotbalului. Eu, în calitate de cetățean portughez, i-am ținut mereu pumnii lui Ronaldo. În viitor veți afla”, a declarat Marcelo Salazar, directorul sportiv de la Al-Nassr, zilele trecute, pentru beinsports.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani