Închide meniul

Florentino Perez forţează trei transferuri „galactice” la Real Madrid! Marca: „Un trio nebun!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2023, 17:58

Florentino Perez forţează trei transferuri „galactice la Real Madrid! Marca: „Un trio nebun!

Florentino Perez forţează trei transferuri "galactice" la Real Madrid

Florentino Perez, încântat înaintea finalei Champions League / Profimedia

Florentino Perez forţează trei transferuri „galactice”, la Real Madrid, în această vară. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la Sky Sports şi a fost preluat de cotidianul la Marca. „Un trio nebun!”, au reacţionat spaniolii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţiile au venit chiar înaintea returului dintre Manchester City şi Real Madrid, din semifinalele UEFA Champions League. Gruparea blanco a ratat titlul în La Liga, care a ajuns la rivala Barcelona, şi se pregăteşte să dea peste cap piaţa transferurilor.

Florentino Perez forţează trei transferuri „galactice” la Real Madrid

Real Madrid revine la vechea ţintă Kylian Mbappe, pe care ar fi putut să îl transfere gratis la începutul sezonului. Chiar dacă era aşteptat în capitala Spaniei pentru a semna contractul, a fost întors din drum de şeicul Nasser Al-Khelaifi şi a semnat o nouă înţelegere cu PSG. Chiar dacă a fost dezamăgit de decizia luată de starul francez, Florentino Perez este hotărât să facă o nouă încercare la Mbappe.

Potrivit skysports.com, preşedintele Realului mai vrea doi jucători, în afară de Kylian Mbappe. Mijlocaşul Borussiei Dortmund, Jude Bellingham, şi fundaşul stânga al lui Bayern Munchen, Alphonso Davies, sunt ţintele campioanei en-titre din Liga Campionilor.

Se vorbeşte despre o posibilitate pe cât de îndepărtată, pe atât de nebună. Real Madrid poate arunca în aer perioada de transferuri. ‘Albii’ merg pe pistele Jude Bellingham, Kylian Mbappe şi Alphonso Davies. Informaţia englezilor de la SkySports pare mai mult decât posibilă. În fotbal s-a văzut că orice este posibil„, au reacţionat cei de la Marca.

Reclamă

Jude Bellingham, aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu

Jurnaliştii spanioli au anunţat încă de la începutul lunii că transferul lui Jude Bellingham la Real Madrid ar fi deja rezolvat. „Galacticii” ar fi câştigat lupta cu Liverpool şi Manchester City pentru unul dintre cei mai promiţători mijlocaşi din lume.

Borussia Dortmunde cere 140 de milioane de euro pentru jucătorul de 19 ani, iar Florentino Perez speră să încheie afacerea pentru o sumă cuprinsă între 100 şi 120 de milioane de euro.

Faptul că Real s-a orientat spre jucătorii tineri, precum Tchoaumeni şi Camavinga, l-a făcut pe Jude să accepte oferta clubului blanco. Mai mult, visul lui Bellingham de a câştiga Liga Campionilor pare mai aproape de a se realiza la Madrid, dacă ţinem cont de performanţele din ultimnii ani ale clubului spaniol.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2025, însă intenţiile sale de a pleca de la trupa din Budesliga sunt destul de clare. Acesta a refuzat să negocieze cu oficialii germani o posibilă prleungire a contractului, cel puţin până în prezent.

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City – Real Madrid

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj clar înainte de duelul dintre Manchester City şi Real Madrid. Antrenorul „galacticilor” a declarat că diferenţa va fi făcută de caracterul jucătorilor, aceştia având nevoie de curaj într-un meci cu o miză atât de mare.

(n.r. Care este planul?) Simplu: încercăm să facem un joc mai bun decât în prima manșă, pentru că putem face mai bine atât individual, cât și colectiv.

(n.r. Ce va face diferența) Curajul este fundamental în acest tip de meci. Trebuie să avem un caracter puternic pentru a putea să îndurăm și să suferim.

Ei bine, în tranziții suntem foarte periculoși, dar nu cred că vom vedea multe tranziții mâine”, a declarat Carlo Ancelotti, conform as.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și