Închide meniul

Fratele lui Lionel Messi, reacţie incredibilă: „Dacă ne întoarcem la Barcelona, îl dăm afară pe Joan Laporta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 21:30 / Actualizat: 8 februarie 2023, 22:52

Fratele lui Lionel Messi, reacţie incredibilă: „Dacă ne întoarcem la Barcelona, îl dăm afară pe Joan Laporta!

Fratele lui Lionel Messi a avut o reacţie incredibilă

Lionel Messi s-a despărţit cu ochii în lacrimi de Barcelona / Profimediaimages

Fratele lui Lionel Messi a avut o reacţie incredibilă pe un cont de Twitch. Matias Messi a răbufnit când a fost întrebat dacă există vreo şansă ca starul lui PSG să revină pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matias a lansat un atac dur la adresa preşedintelului liderului din La Liga, Joan Laporta. A ţinut să asigure că, în cazul în care Lionel Messi ar reveni la gruparea blaugrana, Laporta ar fi imediat demis!

Fratele lui Lionel Messi a avut o reacţie incredibilă la adresa lui Joan Laporta

Nu ne vom întoarce la Barcelona. Și dacă ar fi să o facem, vom face o curățenie bună. Printre cei vizaţi, l-am da afară pe Joan Laporta, nerecunoscător pentru tot ce i-a dat Messi Barcelonei„, a spus Matias Messi, potrivit marca.com.

Mai mult decât atât, fratele legendei Barcelonei a avut o reacţie acidă la adresa fanilor catalani care l-au criticat pe Leo în momentul în care a semnat cu PSG. I-a numit „trădători”!

Oamenii nu l-au ajutat, ar fi trebuit să iasă în marș sau așa ceva, să plece Laporta și să rămână Messi. Catalanii sunt trădători. Mama i-a spus odată, lui Lionel, că va păţi ca Ronaldinho.

Reclamă

Cine are oportunitatea de a călători la Barcelona, intră în muzeu şi acolo este Messi. Pentru mine, Barcelona a devenit cunoscută datorită lui Messi. Nimeni nu o ştia înainte!„, a declarat Matias.

Messi este singurul jucător din istoria fotbalului care a primit de şapte ori Balonul de Aur (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 şi 2021).

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Joan Laporta despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Joan Laporta a vorbit despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona, după ce argentinianul a câștigat Cupa Mondială la turneul final din Qatar.

Laporta a anunțat că Barcelona îl vrea înapoi Messi și este convins că „La Pulga” este cu gândul doar la catalani. În președintele formației de pe Camp Nou este reticent. Crede că, în contextul situației financiare delicate de la club, va fi dificil să-l facă să plece de la PSG.

Leo este jucătorul lui PSG și a câștigat Cupa Mondială, lucru de care catalanii sunt foarte bucuroși, pentru că a fost un titlu care i-a lipsit și l-a meritat… Dar nu vreau să generez așteptări false.

Messi este cel mai bun din toate timpurile, a devenit mare la Barcelona și sunt convins că inima lui este aici. Va fi mereu legat de Barça… Dacă vine sau nu ? Ni-l dorim mult, dar asta vom vedea, pentru că acum este jucătorul lui PSG”, a spus Joan Laporta, citat de Mundo Deportivo.

Lionel Messi a scris istorie pe Camp Nou

Lionel Messi este, fără discuție, cel mai mare jucător care a jucat vreodată pentru Barcelona. Are cele mai multe goluri pentru club, cele mai multe meciuri disputate, cele mai multe titluri câștigate și cele mai multe victorii în istoria de 121 de ani a clubului.

7 Baloane de Aur. Leo Messi este singurul jucător din istoria fotbalului care a câștigat cel mai prestigios premiu la nivel individual în atâtea rânduri

3 Baloane de Aur la 24 de ani. Messi este cel mai tânăr jucător din istorie care a ajuns la 3 Baloane de Aur. La aceeași vârstă, Cristiano Ronaldo și Eden Hazard reușeau abia primul hat-trick.

Reclamă

91 de goluri într-un singur an. Se întâmpla în 2012, când Messi înscria de 84 de ori pentru Barcelona (59 de goluri în La Liga, 13 în Champions League, 5 în Copa del Rey și 2 în Supercupa Spaniei) și de 12 ori pentru naționala Argentinei.

474 de goluri în La Liga. Lionel Messi este cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei.

672 de goluri pentru Barcelona. Messi este cel mai bun marcator din istoria clubului blaugrana.

17 sezoane la Barcelona. Alături de Xavi și Carles Rexach, Messi este jucătorul care a îmbrăcat tricoul catalanilor în cele mai multe sezoane

38 de echipe împotriva cărora a înscris. În istoria La Liga, doar Messi a marcat împotriva unui număr atât de mare de echipe diferite.

26 de goluri în El Clasico. Lionel Messi a înscris cele mai multe goluri în istoria derby-urilor Barcelona – Real Madrid.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și