Închide meniul

Gerard Pique a anunțat motivul real pentru care s-a retras în mijlocul sezonului! ”M-am simțit dezorientat”

Dan Roșu Publicat: 10 noiembrie 2022, 9:29

Gerard Pique a anunțat motivul real pentru care s-a retras în mijlocul sezonului! ”M-am simțit dezorientat”

Gerard Pique a anunțat motivul real pentru care s-a retras în mijlocul sezonului

Gerard Pique, la ultimul meci pe Camp Nou / Profimedia Images

  • Gerard Pique, eliminat la ultimul meci al carierei
  • Pique s-a retras la 35 de ani

Gerard Pique a anunțat motivul real pentru care s-a retras din fotbal, chiar în mijlocul sezonului. Fundașul de 35 de ani ar fi renunțat chiar mai devreme, dar nu a vrut să lase Barcelona la greu, în momentul în care colegi din defensivă au fost accidentați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru el, ultimul meci, Osasuna – Barcelona 1-2, i-a adus o eliminare de pe bancă. Asta după ce l-ar fi înjurat de mamă pe arbitrul partidei, Gil Manzano, pe tunel.

Gerard Pique a anunțat motivul real pentru care s-a retras din fotbal

”Există multe motive la care cineva se gândește de-a lungul unui sezon. Am început sezonul cu o întâlnire cu antrenorul, care mi-a spus că în acest an va fi greu. Am vrut să încerc. Senzațiile trăite la începutul stagiunii nu erau ok.

Reclamă

Am găsit oportunitatea odată cu venirea acestei pauze. Întotdeauna am spus că atunci când nu mă voi mai simți important voi pleca. Dar au existat jucătorii accidentați pe poziția mea și acest lucru m-a făcut să amân decizia. Au existat meciuri în care nu am jucat și a trebuit să mă antrenez după ele. M-am simțit dezorientat.

A fost o zi în care mi-am spus că voi intra în vestiar și voi spune că s-a terminat. Nu simțeam că mai e locul meu acolo. Când colegii s-au accidentat, mi-am spus că nu pot pleca și lăsa echipa la un asemenea moment. Am stabilit pauza ca un capăt de drum, pentru că după Cupa Mondială toți colegii mei vor fi recuperați”, a spus Pique, citat de Marca.

Reclamă

Gerard Pique, aclamat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou

Gerard Pique a fost omagiat de 90.000 de fani la ultimul său meci pe Camp Nou și a izbucnit în lacrimi. Fundașul Barcelonei a fost copleșit de emoții.

Gerard Pique a anunțat în cursul săptămânii că își va agăța ghetele în cui. Partida cu Almeria, 2-0, a fost ultima pentru el pe Camp Nou. Fundașul de 35 de ani a fost căpitan și a purtat banderola de căpitan.

Xavi i-a oferit momentul de glorie lui Gerard Pique în minutul 84, când l-a scos din teren, moment în care întregul Camp Nou s-a ridicat în picioare și l-a omagiat pe legendarul fundaș.

Reclamă 4 / 0/3

Pique nu și-a mai putut stăpânii emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Și Xavi a plâns când s-a îmbrățișat cu fostul său coechipier. Pique s-a îmbrățisat cu toți jucătorii și oamenii din staff-ul Barcelonei.

Gerard Pique și o carieră uriașă

Gerard Pique și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona, începând din 2008. 615 meciuri și 53 de goluri sunt cifrele fundașului de 35 de ani în tricoul blaugrana. Pique a scris istorie pe Camp Nou, reușind să câștige 30 de trofee.

Manchester United (2004-2008) și Real Zaragoza (2006-2007, împrumut) sunt celelalte două formații pentru care a mai jucat fundașul spaniol. Pique a crescut la academia Barcei, La Masia, înainte să plece în Anglia, la United.

Gerard Pique a făcut furori și la naționala Spaniei, reușind să contribuie la cucerirea Campionatului Mondial din 2010 și a Campionatului European din 2012.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League