Închide meniul

Gică Hagi a prefațat El Clasico, Real Madrid – Barcelona: ”Sunt echipele mele, cele mai bune din lume”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 12:09

Gică Hagi a prefațat El Clasico, Real Madrid – Barcelona: ”Sunt echipele mele, cele mai bune din lume”

Gică Hagi a vorbit despre marele său vis ca antrenor

Gică Hagi este considerat cel mai bun jucător român din istorie

  • Real Madrid – Barcelona e azi, de la 17.15, LIVE TEXT pe www.as.ro
  • Gică Hagi a evoluat pentru ambele mari cluburi

Gică Hagi a prefațat El Clasico, Real Madrid – Barcelona, ce se va disputa azi, de la ora 17.15, în format LIVE TEXT pe www.as.ro. ”Trebuie să aibă continuitate Xavi”, e mesajul clar al ”Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Madrid și Barcelona sunt echipele mele. Sunt cele mai bune din lume, am jucat acolo. Cred că n-ați uitat lucrul ăsta. Ele m-au educat, m-au făcut, mi-au schimbat viața, m-au făcut să-mi doresc în fiecare zi să fiu cel mai bun.

Gică Hagi a prefațat El Clasico, Real Madrid – Barcelona

Meciul va fi echilibrat, nu contează poziția din clasament. Au fost meciuri în care s-au marcat și cinci goluri și șase goluri, sigur va fi spectacol. Xavi de abia a început să construiască, au un lot foarte bun. E adevărat, au probleme financiare, dar lotul arată bine.

Reclamă

Trebuie să aibă continuitate Xavi, a avut momente foarte bune, dar și partide în care micile detalii au costat, cum au fost cele două meciuri cu Inter. Este o filosofie de joc, au identitate. Și Madridul a început schimbarea”, a spus Hagi, despre El Clasico, citat de digisport.ro.

Real Madrid – Barcelona (17:15)

Barcelona vine după egalul dramatic cu Inter, din Liga Campionilor, în urma căruia mai păstrează doar şanse teoretice la o calificare în optimi. Catalanii au moralul rănit şi astfel ţintesc victoria pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Real Madrid se află la polul opus înaintea derby-ului de duminică. „Galacticii” au reuşit să obţină calificarea matematică în optimile Ligii Campionilor, cu două etape înainte de finalul grupelor.

Cu toate acestea, este de aşteptat ca meciul să fie unul echilibrat, ţinând cont de situaţia din clasament. Cele două formaţii se află la egalitate de puncte, ambele având 22, după opt etape disputate, fiind totodată şi neînvinse. Barcelona se află pe primul loc, graţie golaverajului superior.

În ultima confruntare din La Liga, Barcelona a umilit-o pe marea rivală. Catalanii s-au impus cu un incredibil 4-0, chiar la Madrid. Pierre – Emerick Aubameyang a reuşit o „dublă”, Ronald Araujo şi Ferran Torres completând şi ei tabela.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”