Închide meniul

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a fost titular în premieră în La Liga: „Deja este consacrat, se reprezintă singur!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2023, 15:19

Reclamă
Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a fost titular în premieră în La Liga: „Deja este consacrat, se reprezintă singur!

Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AS.ro

Gică Hagi a avut prima reacţie după ce Ianis Hagi a fost titular în premieră în La Liga. Fiul „Regelui” a jucat din primul minut în meciul Deportivo Alaves – Athletic Bilbao, scor 0-2, din etapa a 6-a din La Liga. Mijlocaşul român nu a reuşit să marcheze şi a fost schimbat în minutul 67.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a aflat, la finalul victoriei obţinute de Farul cu Dinamo, ce a făcut Ianis Hagi. Managerul campioanei României l-a felicitat pe fiul său.

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a fost titular în premieră în La Liga

„Regele” este convins că Ianis va reuşi să se impună la noua sa echipă.

Ianis deja este consacrat, Ianis deja are o vârstă, Ianis deja se reprezintă singur! E important că a intrat într-un campionat super competitiv, unul dintre cele mai competitive… sau cel mai tehnic campionat!

Sperăm să crească, să înveţe mult şi să se dezvolte şi apoi să ajute echipa lui să îşi îndeplinească obiectivele. Să joace bine şi cred că o va face. Şi sperăm să fie un jucător important al României„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

Ianis Hagi a purtat tricoul cu numărul 10, dar nu a reuşit să înscrie. A fost schimbat cu un jucător de 19 ani, Samu. Alaves a cedat cu 0-2 şi a ajuns pe locul 14 în clasament. Are 6 puncte şi numai 5 goluri marcate.

Ianis Hagi a primit nota 6.9 de la jurnaliştii de la sofascore.com, cea mai mare oferită vreunui titular. A atins mingea de 24 de ori şi a avut o acurateţe a paselor de 62%. Fiul „Regelui” a reuşit un singur şut, dar execuţia lui nu a fost cadrată.

Are talent şi calitate, încredere şi bucurie. Dar era puţin pierdut şi nu l-a putut găsi, în atac, pe Kike Garcia. A început efervescent, dar performanţa i-a scăzut şi a ajuns să fie înlocuit”, au transmis cei de la as.com.

Reclamă 4 / 0/3

În etapa viitoare din La Liga, Alaves se va deplasa pe terenul celor de la Celta Vigo, iar meciul va fi joi, de la ora 20:00.

Marius Lăcătuș are încredere în Ianis Hagi

Legenda Stelei, Marius Lăcătuș, a vorbit despre situația lui Ianis Hagi de la Alaves. Acesta este de părere că tânărul mijlocaș are nevoie de timp pentru a se adapta, dar este convins că Alaves va miza constant pe serviciile acestuia și are încredere în fiul lui Gică Hagi.

Am văzut repriza a doua mai mult. Sigur că Bilbao a fost echipa mai bună, e o echipă mai puternică. Să sperăm că Ianis, acumulând mai multe minute, își va pune amprenta la un moment dat în jocul celor de la Alaves.

Sunt sigur că cei de acolo, din moment ce l-au transferat, își pun baza în el și cred în calitățile lui Ianis. Trebuie să te ajute și echipa un pic, nu poți să faci tu de unul singur tot”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și