Închide meniul

Girona – Real Madrid 4-2. Umilinţă suferită de „galacticii” lui Carlo Ancelotti. Valentín Castellanos, poker istoric!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 aprilie 2023, 22:30

Reclamă
Girona – Real Madrid 4-2. Umilinţă suferită de „galacticii lui Carlo Ancelotti. Valentín Castellanos, poker istoric!

Girona - Real Madrid 4-2. Surpriză de proporţii în etapa a 31-a din La Liga

Valentin Castellanos, după ce a reuşit un "poker" cu Real Madrid / Profimediaimages

Girona – Real Madrid 4-2. Surpriză de proporţii în etapa a 31-a din La Liga, pe Municipal de Montilivi. Jucătorii lui Carlo Ancelotti au suferit un eşec uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Galacticii” aveau patru victorii la rând, în toate competiţiile, cu acelaşi scor, 2-0. Fără Thibaut Courtois şi Karim Benzema, madrilenii au avut un start teribil de meci în deplasarea cu Girona. În minutul 12, Castellanos a deschis scorul din centrarea lui Gutierrez.

Girona – Real Madrid 4-2

Argentinianul în vârstă de 24 de ani s-a descătuşat şi a făcut „dubla”, în minutul 24, după un contraatac. Vinicius a redus din diferenţă (34), dar problemele madrilenilor s-au amplificat după pauză.

Castellanos a fost în zi de graţie şi a refăcut avansul de două goluri al Gironei imediat după ce s-a fluierat startul reprizei secunde. A egalat performanţa lui Lionel Messi, care reuşise un hat-trick în poarta Realului în 2014.

Reclamă
Reclamă

Valentin Castellanos a fost de neoprit de defensiva campioanei en-titre din Spania. A mai marcat o dată, în minutul 62, şi a fost un „poker” istoric! Niciun alt jucător nu a mai înscris de patru ori împotriva lui Real Madrid, într-un singur meci din secolul 21.

Cu cinci minute înainte de final, Lucas a mai redus proporţiile scorului. Girona a câştigat în cele din urmă cu 4-2 şi a înregistrat a treia victorie la rând pe teren propriu şi a urcat pe locul 9 în La Liga. În schimb, Real Madrid a rămas cu 65 de puncte, la 11 în spatele Barcelonei. Catalanii pot face un nou pas uriaş în lupta pentru titlu, dacă vor câştiga miercuri, de la ora 23:00, pe terenul lui Rayo Vallecano. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe As.ro.

Reclamă

Real Madrid, replică devastatoare după acuzaţiile lansate de Barcelona

Clubul Real Madrid a postat pe Twitter un filmuleţ de patru minute care arată, potrivit acestuia, legăturile grupării FC Barcelona cu regimul lui Francisco Franco, dictator şi şef de stat spaniol între 1936 şi 1975.

Acest filmuleţ este un răspuns la declaraţiile făcute de preşedintele Barça, Joan Laporta, privind cazul Negreira şi suspiciunile de corupţie în arbitraj. „Acest club, care se simte vătămat din punct de vedere sportiv, Real Madrid, este un club care a fost favorizat din punct de vedere istoric de deciziile arbitrale şi aşa este şi astăzi. Un club considerat al regimului„, a spus Laporta.

Real Madrid începe filmuleţul prin a pune întrebarea: „Care a fost clubul regimului?” Înainte de a-şi enumera argumentele. „Camp Nou a fost inaugurat de ministrul general al lui Franco, José Solis Ruiz”, scrie instituţia merengue, pe baza videoclipului din acel moment, 24 septembrie 1957.

Barça i-a oferit lui Franco insigna, l-a numit membru de onoare în 1965, l-a decorat de trei ori şi a fost clubul salvat de la faliment de trei ori prin deciziile sale. Barca a câştigat La Liga de opt ori şi Cupa de nouă ori sub Franco„, continuă videoclipul, bazat pe fotografii care arată în special saluturile fasciste făcute de jucătorii FC Barcelona.

Iar clubul merengue se compară cu propria sa situaţie. „Real Madrid a avut nevoie de cincisprezece ani pentru a câştiga un campionat. Realul a fost distrus în timpul războiului civil, jucătorii au fost ucişi, reţinuţi sau forţaţi să plece în exil. În 1939, Real Madrid se afla într-o situaţie critică. Sediul social dispare într-un bombardament, trofeele sunt furate. Mai avem doar cinci jucători. Restul sunt exilaţi sau deţinuţi„.

Documentul se încheie cu o declaraţie a lui Santiago Bernabeu, fostul preşedinte al clubului: „Când aud că Real Madrid a fost clubul regimului, îmi vine să-mi fac nevoile pe tatăl celui care spune asta”. Şi cu această întrebare: „Care este clubul regimului?”, scrie news.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:55

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Verdicul specialiștilor

9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și