Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Horaţiu Moldovan după transferul la Atletico Madrid: „Nu are cum să joace în faţa lui Oblak!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2024, 20:02

Reclamă
Helmut Duckadam, verdict dur pentru Horaţiu Moldovan după transferul la Atletico Madrid: „Nu are cum să joace în faţa lui Oblak!

Helmut Duckadam a dat un verdict dur pentru Horaţiu Moldovan după transferul la Atletico Madrid

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam a dat un verdict dur pentru Horaţiu Moldovan după transferul la Atletico Madrid. „Eroul de la Sevilla” a spus că portarul naţionalei României nu are nicio şansă de a juca titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jan Oblak este titularul postului de portar al celor de la Atletico Madrid, iar misiunea lui Moldovan de a deveni titular este una aproape imposibilă.

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Horaţiu Moldovan după transferul la Atletico Madrid

„Mă aşteptam să vină oferte vune, dar nu acum. Portarul echipei naţionalei, calificată la EURO, să îl iei pe banii ăştia e un chilipir. Mă bucur pentru el, s-a aranjat din punct de vedere financiar. Va avea nevoie şi de şansă să joace. Sunt convins că o să îi vină şi lui rândul. În faţa lui Oblak nu are cum să joace„, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

De asemenea, Duckadam i-a transmis lui Moldovan şi un avertisment cu privire la viitorul său la echipa naţională. „Ar putea să piardă locul de titular, dar convocarea în niciun caz„, a mai spus Duckadam.

Horațiu Moldovan, numărul 1 de la Atletico Madrid! Mesajul transmis la prezentarea oficială

Horațiu Moldovan este numărul 1 de la Atletico Madrid! Oficialii clubului din capitala Spaniei au organizat un eveniment prin care l-au prezentat pe portarul echipei naționale.

Reclamă

Horațiu Moldovan a fost achiziționat de Atletico Madrid de la Rapid, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Portarul naționalei a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate cu formația pregătită de Diego Simeone.

n cadrul acestui eveniment, Horațiu Moldovan a vorbit despre experiența pe care o va avea la Atletico Madrid. Totodată, portarul echipei naționale a dezvăluit faptul că a purtat discuții cu Jan Oblak, titularul din poarta formației, dar și cu antrenorul Diego Simeone.

„Este o mândrie să ajung la un club așa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aștept rândul să debutez în aceste culori.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că mă mai întâlneam cu această unică, să reprezint la Atletico. În legătură cu Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul, am avut ocazia să mă întâlnesc cu el. Voi aștepta până când îmi va veni șansa să joc.

Voi fi un jucător foarte determinat, mă gândesc foarte mult doar la obiectivele pe care le am în legătură cu clubul, cu echipa. Cred că am calități bune, pentru asta am ajuns la Atletico. Când îmi va veni rândul sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Am reușit să vorbesc cu Diego Simeone, am schimbat câteva vorbe, am rămas impresionat de dânsul, este o persoană incredibilă. Mi-a spus că se bucură că am ajuns aici”, a spus Horațiu Moldovan, în timpul prezentării.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și