Închide meniul

Ianis Hagi a anunţat cine este urmaşul lui Gică Hagi din La Liga: „Nu trebuie să spun mai multe!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 20:39

Ianis Hagi a anunţat cine este urmaşul lui Gică Hagi din La Liga: „Nu trebuie să spun mai multe!

Ianis Hagi a anunţat cine este urmaşul lui Gică Hagi din La Liga

Ianis şi Gică Hagi/ Colaj Profimedia, Hepta

Ianis Hagi a anunţat cine este urmaşul lui Gică Hagi din La Liga! Fiul „Regelui” s-a declarat încântat de prestaţiile lui Lamine Yamal, puştiul de doar 16 ani care evoluează în prima echipă a celor de la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a oferit declaraţii despre perioada în care tatăl lui, Gică Hagi, evolua în Spania. În acest context, fiul „Regelui” a numit şi cine va fi următorul star din campionatul Spaniei.

Ianis Hagi a anunţat cine este urmaşul lui Gică Hagi din La Liga

Ianis Hagi a dezvăluit că îi urmărea partidele lui Gică Hagi, pe casete video, pe care le avea acasă. Internaţionalul român de la Alaves este impresionat de ceea ce a reuşit tatăl lui, fiind de părere că puţini jucători, de-a lungul istoriei, au evolua pentru cele două rivale din Spania.

Întrebat care este jucătorul pe care îl admiră în prezent, din La Liga, Ianis Hagi a oferit un răspuns surprinzător. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Germán Pezzella, jucătorul celor de la Betis, cu care a fost coleg la Fiorentina.

Întrebat despre viitor, Ianis Hagi e convins că Lamine Yamal va deveni un star la Barcelona, ţinând cont de faptul că la doar 16 ani, mijlocaşul deja a reuşit să marcheze pentru catalani.

Reclamă

„Aveam acasă casete cu meciurile în care a jucat. Nu sunt mulţi jucători care să fie evoluat şi pentru Barcelona, şi pentru Real Madrd. Prezentul, aş spune Pezzella. Îl ştiu de la Fiorentina, e un lider. S-a întors la Betis, a primit banderola. Întotdeauna a fost un lider şi îmi place.

Viitorul este al lui Yamal, de la Barcelona. Este un puşti de 16 ani care joacă la profesionişti. E un copil foarte bun. Nu trebuie să spun mai multe”, a declarat Ianis Hagi, într-un material pentru La Liga, difuzat pe Digi Sport.

Lamine Yamal a scris istorie pentru Barcelona

Lamine Yamal, puştiul minune de la Barcelona, a scris istorie în UEFA Champions League. La doar 16 ani şi 83 de zile, mijlocaşul a devenit cel mai tânăr jucător care începe ca titular un meci din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Lamine Yamal a fost titularizat de Xavi în partida din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League. Barcelona s-a deplasat în Portugalia, pentru duelul cu Porto.

Lamine Yamal a stabilit astfel un nou record, după titularizarea din meciul cu lusitanii. Puştiul minune al catalanilor a depăşit performanţa lui Celestine Babayaro, din urmă cu 29 de ani, care la acel moment, era cel mai tânăr titular dintr-un meci de UEFA Champions League.

Babayano avea 16 şi 86 de zile, cu trei mai multe decât Lamine Yamal, atunci când a fost titular pentru Anderlecht, la un meci din 1994.

De altfel, Lamine Yamal devenise deja cel mai tânăr jucător al Barcelonei, care joacă într-un meci de UEFA Champions League. Mijlocaşul a bifat 23 de minute în meciul din prima etapă, cu Antwerp.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și