Închide meniul

Ianis Hagi a jucat 36 de minute în Athletic Bilbao – Deportivo Alaves! Ce notă a primit internaţionalul român

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 9:07

Ianis Hagi a jucat 36 de minute în Athletic Bilbao – Deportivo Alaves! Ce notă a primit internaţionalul român

Ianis Hagi a jucat 36 de minute în Athletic Bilbao - Deportivo Alaves! Ce notă a primit internaţionalul român

Ianis Hagi, în Bilbao - Alaves / Profimedia

Ianis Hagi a jucat 36 de minute în Athletic Bilbao – Deportivo Alaves! Echipa lui Ernesto Valverde s-a impus cu 2-0, scor stabilit încă după primele 45 de minute de joc de pe Stadio San Mames.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În încercarea de a schimba ceva, Luis Garcia Plaza, antrenorul lui Deportivo Alaves, l-a introdus pe teren pe Ianis Hagi, în minutul 58.

Ianis Hagi a jucat 36 de minute în Athletic Bilbao – Deportivo Alaves! Ce notă a primit internaţionalul româm

Chiar în ziua anunţului lotului României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, Ianis Hagi a primit mai multe minute din partea antrenorului de la Alaves, după ce în acest început de an a prins puţine minute.

Introdus în minutul 58 al partidei în locul lui Rioja, Ianis Hagi nu a reuşit să schimbe soarta partidei alături de colegii săi. În cele din urmă, Bilbao s-a impus cu 2-0 graţie dublei lui Guruzeta din minutele 32 şi 37.

Potrivit celor de la sofascore.com, prestaţia lui Ianis Hagi din partida cu Bilbao a fost notată cu 6,6. Nota lui Ianis Hagi a fost peste media echipei, care a fost 6,48. Cea mai mare notă din echipa lui Alaves a primit-o Gorosabel (7,1). Hagi a atins mingea de 12 ori şi a avut un procentaj de 63% al paselor.

Reclamă

De la sosirea la Alaves, acolo unde evoluează sub formă de împrumut de la Rangers, Ianis Hagi a evoluat în 22 de partide, reuşind să înscrie de două ori. Ambele goluri au fost marcat în Cupa Spaniei.

Pentru Ianis Hagi urmează cele două meciuri de la echipa naţioanlă. România va disputa două meciuri de pregătire pentru EURO 2024. Primul va avea loc pe 22 martie, cu Irlanda de Nord. Pe 26 martie, de la ora 21:30, România va juca împotriva Columbiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves

Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves. Fostul atacant a explicat decizia selecționerului Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan este de părere că Edi Iordănescu a mizat pe experiența lui Ianis Hagi, pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, programate pe 22 și 26 martie.

„Da, a jucat mai puţin. Dacă e corectă sau nu, e destul de greu să fac această apreciere. Bun, ar trebui să joci, e clar, şi să ai meciuri în picioare.

Eu cred ca datoriă unei anumite experienţe, el este acolo. Poate că selecţionerul Edi Iordănescu crede foarte mult în el şi de asta îl şi convoacă”, a spus Viorel Moldovan, potrivit primasport.ro.

Până în momentul de față, Ianis Hagi a adunat 30 de selecții pentru echipa națională, în care a marcat 4 goluri. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves este cotat la suma de 3,5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și