Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi a ratat uluitor un penalty pentru Alaves! Execuţie dezamăgitoare pentru fiul „Regelui”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 15:55

Ianis Hagi a ratat uluitor un penalty pentru Alaves! Execuţie dezamăgitoare pentru fiul „Regelui

Ianis Hagi a ratat uluitor un penalty pentru Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Ianis Hagi a ratat uluitor un penalty pentru Alaves. Fiul „Regelui” a avut ocazia să deschidă scorul în duelul cu Almeria, însă a executat dezamăgitor lovitura de la punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a avut şansa de a marca primul gol la Alaves, în campionat. Până în prezent, mijlocaşul a marcat doar în Cupa Regelui.

Ianis Hagi a ratat uluitor un penalty pentru Alaves

Pe finalul primei reprize, în minutul 44, Kike Garcia a fost faultat în careu iar arbitrul a decis acordarea unei lovituri de pedeapsă pentru Alaves, după consultarea arbitrajului video.

Ianis Hagi a luat imediat balonul, pentru a transforma penalty-ul. Fiul „Regelui” a trimis mult peste poarta celor de la Almeria.

Vezi video AICI cu penalty-ul ratat de Ianis Hagi

Reclamă

Hagi Jr. a început ca titular duelul din etapa a 12-a din La Liga. Internaţionalul român nu a mai fost titular la Alaves de trei meciuri, din toate competiţiile.

În ultima partidă, din Cupa Regelui, Ianis Hagi a reuşit o „dublă”. Acesta a punctat la un minut după ce a fost trimis în teren, mai exact în minutul 63. Ulterior, Hagi Jr a reuşit „dubla” în minutul 80 al duelului cu Deportivo Murcia.

Deportivo Alaves a obţinut cea mai mare victorie, în deplasare, din istoria clubului. În următorul meci jucat pe teren străin va da piept chiar cu Barcelona. În campionat, echipa lui Ianis Hagi nu stă deloc bine, fiind pe locul 17, primul deasupra liniei de retrogradare. Alaves a obţinut doar 9 puncte în 11 meciuri. Pe 18 e Celta Vigo, cu 6 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Bascii anunţă că s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Internaţionalul român a reuşit o „dublă” în victoria istorică obţinută de echipa sa cu Deportivo Murcia, scor 10-0, în Cupa Spaniei.

Cu patru zile în urmă, Ianis Hagi reuşise un assist chiar pe Metropolitano, împotriva lui Atletico Madrid. Şi atunci intrase pe teren după o oră de joc. Jurnaliştii din Ţara Bascilor au remarcat evoluţiile românului. L-au lăudat pe fiul „Regelui” şi au scos în evidenţă calitatea tehnică a acestuia.

„Două goluri marcate. Din piciorul său au venit reușitele de 6-0 și 9-0, pe lângă faza fixă din care a rezultat golul șapte. Calitatea sa tehnică incontestabilă a făcut din nou diferența„, a scris Noticias de Alava, potrivit sport.ro.

„Ianis a venit de pe bancă și a reușit o ‘dublă’ prin care face și mai mare diferența de scor„, au transmis şi cei de la El Correo.

Pentru prestaţia din meciul cu Deportivo Murcia, Ianis Hagi a fost notat cu 8.2 de site-ul de specialitate sofascore.ro. Românul are o medie foarte bună în tricoul lui Alaves, 7.3.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și