Închide meniul

Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Ce au scris despre fiul „Regelui”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2023, 9:18

Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Ce au scris despre fiul „Regelui

Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Deportivo Alaves / Profimediaimages

Bascii anunţă că s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Internaţionalul român a reuşit o „dublă” în victoria istorică obţinută de echipa sa cu Deportivo Murcia, scor 10-0, în Cupa Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost introdus pe teren în minutul 62, în locul lui Alex Sola, şi a reuşit să marcheze la doar un minut distanţă. În minutul 80 avea să îşi treacă din nou numele pe lista marcatorilor. A avut chiar şi o şansă uriaşă de a semna hat-trick-ul.

Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Cu patru zile în urmă, Ianis Hagi reuşise un assist chiar pe Metropolitano, împotriva lui Atletico Madrid. Şi atunci intrase pe teren după o oră de joc. Jurnaliştii din Ţara Bascilor au remarcat evoluţiile românului. L-au lăudat pe fiul „Regelui” şi au scos în evidenţă calitatea tehnică a acestuia.

Două goluri marcate. Din piciorul său au venit reușitele de 6-0 și 9-0, pe lângă faza fixă din care a rezultat golul șapte. Calitatea sa tehnică incontestabilă a făcut din nou diferența„, a scris Noticias de Alava, potrivit sport.ro.

„Ianis a venit de pe bancă și a reușit o ‘dublă’ prin care face și mai mare diferența de scor„, au transmis şi cei de la El Correo.

Reclamă

Pentru prestaţia din meciul cu Deportivo Murcia, Ianis Hagi a fost notat cu 8.2 de site-ul de specialitate sofascore.ro. Românul are o medie foarte bună în tricoul lui Alaves, 7.3.

Deportivo Alaves a obţinut cea mai mare victorie, în deplasare, din istoria clubului. În următorul meci jucat pe teren străin va da piept chiar cu Barcelona. În campionat, echipa lui Ianis Hagi nu stă deloc bine, fiind pe locul 17, primul deasupra liniei de retrogradare. Alaves a obţinut doar 9 puncte în 11 meciuri. Pe 18 e Celta Vigo, cu 6 puncte.

Anunţ surprinzător al scoţienilor despre viitorul lui Ianis Hagi

Jurnaliştii de la ibroxnews.com anunţă că ar putea avea loc o răsturnare totală de situaţie. Mijlocaşul român ar putea fi chemat de urgenţă înapoi la Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

Philippe Clemente ar putea renunţa la împrumutul lui Ianis Hagi şi să îl aducă la echipă, ca urmare a ultimelor prestaţii ale românului. El a jucat 27 de minute în meciul de la Madrid şi a oferit un assist, a avut un procentaj al driblingurilor de 100% şi a câştigat toate duelurile aeriene.

Creativitatea lui Hagi este ceva ce i-a lipsit lui Rangers până acum, în acest sezon. Todd Cantwell şi Nicolas Raskin au reuşit câte o pasă decisivă, astfel că revenirea lui Ianis ar fi o opţiune tentantă pentru noul antrenor al lui Rangers„, a specificat sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și