Închide meniul

Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2024, 0:37

Reclamă
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui, după evoluţia stelară

Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid

Ianis Hagi, în duel cu Vinicius/ Twitter Alaves

Ianis Hagi i-a cucerit pe spanioli, şi a fost cel mai bun jucător de la Alaves, în meciul cu Real Madrid. Chiar dacă echipa sa a pierdut categoric pe Santiago Bernabeu, fiul „Regelui” a avut o evoluţie solidă şi a ratat mai multe ocazii uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a bifat primul meci ca titular la Alaves, după o pauză de patru luni. Real Madrid s-a impus clar în duelul din etapa a 36-a din La Liga, scor 5-0. Românul a fost schimbat în minutul 71 al duelului, în locul său fiind trimis în teren Panichelli.

Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid

Imediat după meci, Ianis Hagi a oferit şi un scurt interviu, direct de pe teren. Fiul „Regelui” a transmis că duelul de pe Santiago Bernabeu trebuie uitat imediat, date fiind proporţiile scorului, însă a transmis că sezonul, per total, a fost unul bun pentru Alaves.

„Trebuie să uităm cât se poate de repede această partidă. Ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte de final, a fost un sezon bun, mai avem două meciuri”, a declarat Ianis Hagi, conform digisport.ro.

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al lui Alaves, în duelul de pe Santiago Bernabeu. După cele 71 de minute bifate pe teren, fiul „Regelui” a primit nota 7,3, conform site-ului de specialitate sofascore.ro. Aceasta a fost cea mai mare notă primită de un jucător al lui Alaves, a doua fiind de 7,1, primită de portarul echipei, Jesus Owono.

Reclamă
Reclamă 4

Evoluţia fiului „Regelui” a fost una extrem de solidă, dat fiind faptul şi că acesta nu a bifat prea multe minute, în ultima perioadă. Ianis Hagi a ameninţat poarta lui Courtois încă din minutul şapte, atunci când a şutat de la 60 de metri. Execuţia sa s-a scurs pe lângă poarta belgianului.

Ulterior, în minutul 37, Ianis Hagi s-a remarcat din nou, printr-o nouă ocazie irosită. Internaţionalul român a şutat de la marginea careului şi l-a „întins” serios pe Courtois, care a respins în corner.

Cea mai mare ocazie irosită de Ianis Hagi a fost în minutul 57, al partidei de pe Santiago Bernabeu. Internaţionalul român a preluat perfect şi a şutat de lângă Nacho, la colţul scurt al lui Courtois. Portarul a avut un reflex incredibil şi a respins şi de această dată balonul expediat de fiul „Regelui”.

Reclamă

Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid

Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca nu a întârziat să apară, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid. Ibericii nu l-au uitat pe Gică Hagi, după ce au văzut echipa de start a lui Alaves.

Ianis Hagi va juca astfel titular într-un meci stelar, pe Santiago Bernabeu, contra lui Real Madrid. Imediat după ce au fost anunţate echipele de start, spaniolii de la Marca au reacţionat.

Jurnaliştii iberici au postat o fotografie cu Gică Hagi, în tricoul lui Real Madrid, şi au amintit de faptul că „Regele” a evoluat pentru clubul madrilean, pe care fiul său îl înfruntă în această seară.

Mai mulţi foşti jucători ai lui Real Madrid în primul 11 al lui Alaves şi…fiul unei legende, Gică Hagi”, au transmis spaniolii de la Marca.com.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și