Închide meniul

„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 22:09

Reclamă
„Fiul unei legende! Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid

Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid

Ianis Hagi şi Gică Hagi/ Profimedia

Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca nu a întârziat să apară, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid. Ibericii nu l-au uitat pe Gică Hagi, după ce au văzut echipa de start a lui Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit în primul 11 al lui Alaves după patru luni. Ultima dată, fiul „Regelui” a fost titularizat în duelul cu Athletic Bilabo, în Cupa Spaniei.

Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid

Ianis Hagi va juca astfel titular într-un meci stelar, pe Santiago Bernabeu, contra lui Real Madrid. Imediat după ce au fost anunţate echipele de start, spaniolii de la Marca au reacţionat.

Jurnaliştii iberici au postat o fotografie cu Gică Hagi, în tricoul lui Real Madrid, şi au amintit de faptul că „Regele” a evoluat pentru clubul madrilean, pe care fiul său îl înfruntă în această seară.

„Mai mulţi foşti jucători ai lui Real Madrid în primul 11 al lui Alaves şi…fiul unei legende, Gică Hagi”, au transmis spaniolii de la Marca.com.

Reclamă
Reclamă 4
Mesajul postat pe Marca, după titularizarea lui Ianis Hagi în Real Madrid - Alaves
Mesajul postat pe Marca, după titularizarea lui Ianis Hagi în Real Madrid – Alaves/ Captură Marca.com

Gică Hagi a evoluat la Real Madrid în perioada 1990-1992, fiind transferat de „galactici” de la Steaua, în schimbul sumei de 4,3 milioane de euro. „Regele” a câştigat două trofee pe Santiago Bernabeu, mai exact două Cupe ale Spaniei.

În privinţa lui Ianis Hagi, fiul „Regelui” a avut evoluţii modeste în acest sezon. Internaţionalul român a fost mai mult rezervă la Alaves, reuşind să marcheze două goluri, în duelul din Cupa Spaniei cu Deportivo Murcia.

„Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat

„Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi nu a stat pe gânduri şi a reacţionat imediat. Liderul Generaţiei de Aur a transmis un mesaj preţios pentru jucătorii lui Edi Iordănescu cu o lună înainte de startul turneului final.

Reclamă

Ianis Hagi a contribuit la calificarea naţionalei României la Campionatul European. A marcat în două dintre ultimele trei meciuri din preliminarii şi i-a ajutat pe tricolori să câştige grupa. Mijlocaşul de 25 de ani a înscris şi în amicalul cu Columbia, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

”(Care ar fi sfatul lui Hagi senior pentru Hagi juniori înaintea acestui EURO?) Tuturor, nu doar lui, tuturor. Nu trebuie să vorbim individual pentru că totul e colectiv. Echipa câştigă meciurile, jucătorii fac diferenţa. Trebuie să joci ca echipă foarte bine. Dacă faci ambele faze foarte bine, atunci cu siguranţă o să vină şi rezultatele.

Grupul e foarte bun. Edi Iordănescu a creat un grup foarte bun. Ei trebuie să meargă convinşi, să creadă şi să aibă curaj. Nu au nimic de pierdut, au numai de câştigat. Ce a fost greu, au făcut. Au intrat în istoria României pentru că s-au calificat la Europene, dar lucrul ăsta trebuie să le dea adrenalină şi ambiţie şi mai mari.

Reprezintă România la un Campionat European, unde toate echipele sunt bune şi trebuie să încerci să faci să ai rezultate”, a declarat Gică Hagi, potrivit orangesport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:08

Românul care a adus singura victorie în faţa Olandei, încrezător înaintea duelului de foc din optimi: „E clar că au şi minusuri”

8:38

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024! Ce naţionale sunt sub „tricolori” înaintea optimilor de finală

8:24

Victor Piţurcă, înainte de România – Olanda de la EURO 2024: „A fost coşmarul meu!” Sfat pentru Edi Iordănescu

23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și