Închide meniul
EXCLUSIV

Ianis Hagi, în culmea fericirii după transferul la Alaves: „Am ajuns în cel mai bun campionat din lume, mi-am dorit de mic copil”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 16:54

Reclamă
Ianis Hagi, în culmea fericirii după transferul la Alaves: Am ajuns în cel mai bun campionat din lume, mi-am dorit de mic copil”

Ianis Hagi, în culmea fericirii după transferul la Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves / Profimediaimages

Ianis Hagi, în culmea fericirii după transferul la Alaves. Fiul „Regelui” a vorbit despre transferul din Spania, după partida câștigată de România, în fața selecționatei din Kosovo, cu scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul de 24 de ani a fost împrumutat de către scoțienii de la Rangers în aceasă perioadă de mercato. Jucătorul echipei naționale se va afla în lotul lui Alaves până la finalul acestui sezon competițional.

Ianis Hagi, în culmea fericirii după transferul la Alaves. Fiul „Regelui” abia așteapă să se impună la noua echipă

Ianis Hagi a menționat faptul că abia așteaptă să se impună la noua echipă. De asemenea, mijlocașul a declarat că și-a dorit să ajungă în La Liga încă de mic copil, pentru că, în opinia sa, campionatul spaniol este cel mai bun din lume.

Mijlocașul a fost utilizat de către Edi Iordănescu în victoria cu Kosovo, cu scorul de 2-0. Ianis Hagi a fost în teren până în minutul 71, atunci când a fost înlocuit cu Olimpiu Moruțan. Meciul dintre România și Kosovo a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Am ajuns în cel mai bun campionat din lume, nu cel mai bogat, dar unde se joacă cel mai frumos fotbal din lume. Spania a câștigat tot și la feminin și la masculin. Am ajuns în campionatul unde mi-am dorit să joc de mic copil. Mingea este la piciorul meu.

Reclamă

Abia aștept să ajung în Spania, să joc din nou. Ați văzut pe teren ce motivație am, dar și ambiția de a demonstra”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru AS.ro.

Fiul lui Gică Hagi a apucat să debuteze la noua sa echipă. S-a întâmplat pe 2 septembrie, într-un meci pe care Alaves la disputat împotriva celor de la Valencia. Ianis Hagi a intrat în teren în minutul 87 al partidei, iar meciul s-a încheiat cu victoria lui Alaves, cu scorul de 1-0.

Pentru noua echipă a mijlocașului român, următoarea partidă este pe data de 15 septembrie, în deplasare, pe terenul celor de la Rayo Vallecano.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a răsuflat uşurat, după România – Kosovo 2-0

„(Reporter: Cum ai avut pulsul după meci?) Adrenalina a fost la maximum, vă daţi seama. Un meci neobişnuit şi este bine că timp de 120-140 de minute, cât s-a jucat, cât am stat, am fost concentraţi. Din primul până în ultimul minut. Cred că am dominat tot meciul şi echipa cea mai bună a câştigat în această seară.

La 24 de ani, când eşti la echipa naţională, încerci să dai totul. Viaţa de fotbalist e scurtă, asta am învăţat-o de la tata. Să trăiesc la maximum fiecare secundă de la echipa naţională. Când sunt pe teren, încerc să îi ajut pe teren, când sunt în afara terenului încerc să îi ajut cu experienţa pe care o am, de unde am fost. Şi la final să câştigăm şi asta am făcut.

Sincer nici nu vreau să discut despre acest subiect (n.r. incidentele). Din primul până în ultimul minut, suporterii au fost 150 de minute. Am avut situaţia sub control din primul până în ultimul minut. Echipa cea mai bună a câştigat, asta este cel mai important. Toată lumea a văzut că am dominat, nu are rost să discutăm despre alte subiecte. Suntem la fotbal.

Am aflat acum că a câştigat Israel. Sincer să fiu, noi suntem pe locul 2. Ne câştigăm meciurile şi suntem la EURO.

Criticile fac parte din fotbal, din sport. La echipa naţională nu este uşoară viaţa. Sunt 26 cei mai buni jucători din România. Să ducem la presiune. Presiunea nu este uşoară, este grea. Sunt 50.000 de oameni în tribună şi alţi 20 de milioane acasă care te judecă. Şi noi, şi generaţia trecută, şi generaţia lui tata şi generaţia din anii 70 a avut presiune. La naţională trebuie să aducem rezultate şi de asta trebuie să fie conştientă fiecare persoană din vestiar”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și