Închide meniul

Ianis Hagi, material special în presa din Spania: „Un alt Hagi se intersectează cu Barcelona”

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 9:27

Reclamă
Ianis Hagi, material special în presa din Spania: „Un alt Hagi se intersectează cu Barcelona

Ianis Hagi, material special în presa din Spania

Ianis Hagi, în Atletico Madrid - Deportivo Alaves / Profimedia

Ianis Hagi a avut parte de un material special în presa din Spania, înaintea meciului dintre Barcelona şi Deportivo Alaves, meci din etapa cu numărul 13 din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu 10, un alt Hagi se intersectează cu Barcelona” au titrat cei de la mundodeportivo.com înaintea partidei de duminică după-amiază.

Ianis Hagi, material special în presa din Spania

Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi, fost jucător al Barcelonei, a fost analizat în presa din Spania înaintea duelului din etapa a 13-a din La Liga. Echipa lui Xavi va primi vizita celor de la Deportivo Alaves, formaţie la care Ianis Hagi evoluează în acest sezon sub formă de împrumut de la Rangers.

Jurnaliştii spanioli sunt de părere că lui Ianis Hagi i-a fost predestinat să ajungă fotbalist, amintind în materialul respectiv atât de tatăl său, cât şi de Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei.

„Ianis, fiul legendarului Gica, joacă acum la Alavés și va evolua împotriva Barcelonei, duminică. Un nume de familie încărcat cu istorie fotbalistică. Numărul 10 al celor de la Alaves, următoarea adversară a Barcelonei, este fiul legendarului Gică Hagi, un jucător istoric român al anilor 90, și nepotul unui alt fost jucător al Barcelonei: Gică Popescu, care a fost chiar căpitan al Barcelonei.

Reclamă

Cu aceste precedente părea, practic, predestinat să fie fotbalist. Și anul acesta, la 25 de ani, internaționalul României a început o nouă etapă a carierei sale, după împrumutul la Deportivo Alavés, poarta de intrare în LaLiga, după ce a trecut pe la Viitorul (România), Genk (Belgia) și Glasgow Rangers (Scoția), cu care mai are contract până în 2026.

Antrenat la academia Gică Hagi din țara sa, fotbalistul român a participat până acum la 9 meciuri din La Liga, dintre care 6 titular, și este de așteptat să joace cu Barca, unde tatăl său a evoluat două sezoane (1994-95 și 1995-96), timp în care a contribuit cu 11 goluri în 51 de jocuri și a câștigat o Supercupă a Spaniei.

Ianis Hagi, un ambidextru care poate juca pe ambele benzi, dar și ca mijlocaș, a avut cea mai bună performanță a sa în meciul din Cupă, împotriva lui Deportivo Murcia. A fost pe teren timp de 29 de minute și a marcat golurile șase și noua ale formației sale”, au scris cei de la mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, sfat pentru Ianis înainte de Barcelona – Alaves

Gică Hagi anunţă că este extrem de mândru de copiii săi. „Regele” a vorbit despre momentele speciale din familia lui. În această săptămână a urcat pe scena TNB şi a felicitat-o pe Kira Hagi. Duminică, Ianis Hagi este aşteptat să joace în Barcelona – Deportivo Alaves, iar managerul campioanei i-a dat un sfat preţios fiului său.

„(Reporter: Ianis joacă în weekend cu Barcelona. Zilele trecute aţi urcat pe scenă cu Kira…sunteţi un tată mândru) Da, bineînţeles. Asta e 100%. Sunt mândru de ei, de amândoi. Au crescut foarte bine şi au propriul lor drum. Au de muncit, asta au învăţat de mici. Pentru că atunci când creşti mare trebuie să ai o muncă, un serviciu. Ei chiar îl au şi mă bucur că sunt preocupaţi şi se duc la muncă.

Am vorbit cu Ianis, dar nu în detalii. Ei pregătesc meciul pentru că trebuie să fie 200% acolo, nu 100%. E un meci în care nu au nimic de pierdut şi se vor duce cu încredere, cu curaj, cu tot ce pot ei. Dar trebuie să alerge de două ori mai mult. Şi noaptea în somn trebuie să alerge. Trebuie să se pregătească toată echipa. Acolo trebuie să stai foarte bine şi să alergi de două ori mai mult ca ei”, a declarat Gică Hagi la o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și