Închide meniul

Gică Hagi, mândru de copiii săi: „Asta au învăţat de mici!”. Sfat savuros pentru Ianis Hagi înainte de Barcelona – Alaves

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2023, 15:17

Reclamă
Gică Hagi, mândru de copiii săi: „Asta au învăţat de mici!. Sfat savuros pentru Ianis Hagi înainte de Barcelona – Alaves

Gică Hagi, mândru de copiii săi: "Asta au învăţat de mici!"

Gică Hagi, alături de Kira Hagi şi de Ianis Hagi / Colaj Instagram

Gică Hagi anunţă că este extrem de mândru de copiii săi. „Regele” a vorbit despre momentele speciale din familia lui. În această săptămână a urcat pe scena TNB şi a felicitat-o pe Kira Hagi, cea care a jucat în premiera piesei de teatru „Sistemul perfect”. Duminică, Ianis Hagi este aşteptat să joace în Barcelona – Deportivo Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi este mulţumit că atât Ianis, cât şi Kira, şi-au găsit drumul lor în viaţă şi că sunt dedicaţi muncii. „Au crescut foarte bine”, a spus managerul tehnic al Farului.

Gică Hagi este extrem de mândru de copiii săi. Ce a spus despre Kira Hagi şi Ianis Hagi

Gică Hagi a avut şi un sfat savuros pentru Ianis Hagi, cel care este în faţa uneia dintre cele mai importante provocări ale carierei. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves se va duela cu fosta echipă a tatălui său, Barcelona. Ianis este în căutarea primului său gol în La Liga.

(Reporter: Ianis joacă în weekend cu Barcelona. Zilele trecute aţi urcat pe scenă cu Kira…sunteţi un tată mândru) Da, bineînţeles. Asta e 100%. Sunt mândru de ei, de amândoi. Au crescut foarte bine şi au propriul lor drum. Au de muncit, asta au învăţat de mici. Pentru că atunci când creşti mare trebuie să ai o muncă, un serviciu. Ei chiar îl au şi mă bucur că sunt preocupaţi şi se duc la muncă.

Am vorbit cu Ianis, dar nu în detalii. Ei pregătesc meciul pentru că trebuie să fie 200% acolo, nu 100%. E un meci în care nu au nimic de pierdut şi se vor duce cu încredere, cu curaj, cu tot ce pot ei. Dar trebuie să alerge de două ori mai mult. Şi noaptea în somn trebuie să alerge. Trebuie să se pregătească toată echipa. Acolo trebuie să stai foarte bine şi să alergi de două ori mai mult ca ei„, a declarat Gică Hagi la o conferinţă de presă.

Reclamă

Ianis Hagi putea „sparge gheaţa” în La Liga, dar a ratat o şansă importantă. Fiul „Regelui” a avut ocazia să deschidă scorul în duelul cu Almeria, însă a executat dezamăgitor un penalty. A trimis mingea direct în tribună.

După confruntarea cu Barcelona, Ianis Hagi este aşteptat la naţionala României pentru „dubla” cu Israel şi Elveţia. Ar putea fi titular în flancul drept, acolo de unde lipseşte Dennis Man. Tricolorii se vor duela cu Elveţia pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Kira Hagi, emoţionată până la lacrimi de tatăl ei. Gică Hagi a urcat pe scena TNB

Kira Hagi a fost emoţionată până la lacrimi de tatăl ei, Gică Hagi. Au fost imagini speciale surprinse la finalul premierei piesei de teatru „Sistemul perfect”, care a avut loc pe scena TNB (Teatrului Naţional din Bucureşti).

Reclamă 4 / 0/3

Kira Hagi a jucat alături de Aurelian Temişan şi Monica Davidescu în piesa care este în regia lui Toma Enache. La final, actriţa în vârstă de 27 de ani a fost felicitată de „Regele” Hagi. În aplauzele tuturor spectatorilor, Gică Hagi a urcat pe scenă şi şi-a îmbrăţişat fiica.

Sora lui Ianis Hagi a primit un buchet de flori şi s-a bucurat la maximum de momentul pe care nu îl va uita niciodată. A postat imaginile pe contul ei de Instagram şi a primit instant zeci de aprecieri şi comentarii.

„După premieră…„, a fost descrierea Kirei. „Ce mândru trebuie să fie„, i-a scris unul dintre urmăritorii de pe reţelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și