Închide meniul

Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona

Alex Ioniță Publicat: 11 mai 2024, 8:20

Reclamă
Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona

Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves!

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Ianis Hagi a oferit o pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Mijlocașul echipei naționale a fost introdus de pe banca de rezerve în duelul cu Girona, iar acesta i-a răsplătit încrederea tehnicianului Luis Garcia Plaza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prințul” a intrat pe teren în minutul 63, după ce, în ultimele 5 partide, a fost lăsat pe banca de rezerve de către tehnicianul lui Alaves. Introdus la scorul de 1-2, Ianis avea să schimbe soarta partidei și să contribuie, decisiv, la punctul obținut de echipa sa.

Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves!

După un asediu total la poarta celor de la Girona, Alaves a reușit să restabilească egalitatea în minutul 90+9, prin Guridi. Acesta a înscris din interiorul careului, după o centrare și o reluare, cu capul, a lui Ianis Hagi.

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația românului cu nota de 7,5, cea mai mare dintre jucătorii pe care Luis Garcia Plaza i-a introdus pe teren, în cadrul duelului cu Girona. Totodată, este a 2-a cea mai mare notă din echipa lui Alaves, după John Guridi, care a fost notat cu 8,9.

Notele de la meciul dintre Alaves și Girona / Sofascore.ro

În tabăra celor de la Girona, cea mai mare notă a primit-o Paulo Gazzaniga, portarul echipei. A urmat apoi Eric Garcia, cu nota de 7,9 și Miguel Gutierrez, cu 7,3.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Ianis Hagi și Alaves urmează duelul cu Real Madrid, din etapa cu numărul 36 a sezonului de La Liga. Partida va avea loc pe data de 14 mai, de la ora 22:30.

Marius Şumudică, anunţ despre gafa făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Marius Şumudică nu îşi explică de ce Ianis a acceptat să fie împrumutat la Alaves, fără a avea siguranţa că va juca meci de meci.

„La un jucător de câmp nu e ca la un portar. A ales greșit, asta a făcut. Tu în momentul care ai în față un Campionat European și target-ul tău este să joci la Campionatul European, unde există ramificații. Dacă joc, pot să aleg după aia. Eu aleg înainte ceva, fac subsolul, fac etajul 1 și după aceea ajung la mansardă.

Reclamă

Aleg ceva care să îmi dea garanția că pot să joc ca să ajung la Campionatul European. Eu așa aș fi văzut. Nu știu de cine a fost sfătuit, nu știu ce se întâmplă.

Hai să fim corecți. Ianis a jucat foarte bine la echipa națională în ultimul timp. Nu știu ce se întâmplă la echipa de club. Te antrenezi zi de zi, antrenorul îl vede. Nu știu. E problemă mare asta și sunt mai mulți așa.

Spune-mi și mie câți jucători joacă la nivel înalt în campionate din Europa? Păi noi trebuie să ne supărăm acum că spunem că nu o să facem puncte să ieșim din grupe? Uite unde joacă ucrainienii, la belgieni”, a declarat Marius Șumudică.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:42

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

19:19

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda! Cum a fost surprins Gică Hagi de camerele TV

19:08

Foto„Hagi, mai mare decât Cruyff!” Mesaje fabuloase afişate de fanii României la meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024

18:46

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Florinel Coman ratează România – Olanda: „Aşa mi-a zis”

18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

LIVE TEXTRomânia – Olanda 0-1, în optimi la EURO 2024. Gakpo a deschiss scorul cu un şut la colţul scurt. Man, ocazie uriaşă

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și