Închide meniul

Ianis Hagi, pregătit să joace mai mult la Alaves. Anunţul făcut de antrenorul bascilor

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2023, 12:02

Reclamă
Ianis Hagi, pregătit să joace mai mult la Alaves. Anunţul făcut de antrenorul bascilor

Ianis Hagi, pregătit să joace mai mult la Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves / Profimedia Images

Ianis Hagi e pregătit să joace mai mult pentru Alaves, după împrumutul de la Rangers. Antrenorul bascilor, Luis Garcia Plaza, e pregătit să îi dea mai multe minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la venirea în La Liga, mijlocaşul cotat la 4 milioane de euro a adunat doar 28 de minute, în două meciuri. Garcia Plaza susţine că Hagi şi Samu Omorodion pot ajunge curând oameni de bază la Alaves.

Ianis Hagi, pregătit să joace mai mult la Alaves

„Trebuie să fim o echipă în care toată lumea să contribuie cu anumite lucruri. Noile transferuri trebuie să se adapteze mult mai mult, au nevoie de timp, dar aceștia sunt deja pregătiți să joace.

Săptămâna aceasta a fost foarte bună pentru ei. Am reușit cu toții să ne antrenăm împreună și am putut să lucrăm la ceea ce nu am putut face până acum”, a spus Luis Garcia Plaza, într-o conferinţă de presă.

Rangers regretă plecarea lui Ianis Hagi

Rangers regretă plecarea lui Ianis Hagi. Presa din Scoţia a analizat pe larg situaţia clubului, după accidentarea unui jucător de bază, anume Todd Cantwell. Scoţienii notează că acest fapt îi va pune pe gânduri pe şefii formaţiei de pe Ibrox, după despărţirea de fiul „Regelui”.

Reclamă
Reclamă 4

Rangers a primit o lovitură, după ce Todd Cantwell, rivalul lui Ianis Hagi de pe post, s-a accidentat. În acest context, presa din Scoţia notează faptul că oficialii trupei de pe Ibrox vor regreta faptul că l-au împrumutat pe Ianis Hagi şi pe Alex Lowry.

„Împrumuturile lui Alex Lowry și Ianis Hagi vor intra cu siguranță în atenția celor din club, după lovitura primită de Rangers, accidentarea lui Cantwell. Aceasta înseamnă că singura variantă pentru Michael Beale în poziția respectivă este reprezentată de Tom Lawrence, care este însă în urmă cu pregătirea fizică”, au notat jurnaliştii de la ibroxnoise.co.uk.

Ianis Hagi a început sezonul la Rangers, însă internaţionalul român nu a primit prea multe minute din partea antrenorului scoţienilor. Astfel, la scurt timp după ce a declarat public că nu este de acord cu deciziile tehnicianului, fiul „Regelui” a fost împrumutat la Alaves, formaţie din prima ligă din Spania.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și