Închide meniul

Rangers regretă plecarea lui Ianis Hagi! Anunţul presei din Scoţia: „Lovitură primită de club!”

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 14:26

Reclamă
Rangers regretă plecarea lui Ianis Hagi! Anunţul presei din Scoţia: „Lovitură primită de club!

Rangers regretă plecarea lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimediaimages

Rangers regretă plecarea lui Ianis Hagi. Presa din Scoţia a analizat pe larg situaţia clubului, după accidentarea unui jucător de bază, anume Todd Cantwell. Scoţienii notează că acest fapt îi va pune pe gânduri pe şefii formaţiei de pe Ibrox, după despărţirea de fiul „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat pentru un sezon de Rangers la Alaves. Internaţionalul român deja a bifat două meciuri la formaţia din La Liga.

Rangers regretă plecarea lui Ianis Hagi

Rangers a primit o lovitură, după ce Todd Cantwell, rivalul lui Ianis Hagi de pe post, s-a accidentat. În acest context, presa din Scoţia notează faptul că oficialii trupei de pe Ibrox vor regreta faptul că l-au împrumutat pe Ianis Hagi şi pe Alex Lowry.

Todd Cantwell va lipsi două luni de pe teren, iar pe poziţia acestuia, Michael Beale nu are prea multe variante.

„Împrumuturile lui Alex Lowry și Ianis Hagi vor intra cu siguranță în atenția celor din club, după lovitura primită de Rangers, accidentarea lui Cantwell. Aceasta înseamnă că singura variantă pentru Michael Beale în poziția respectivă este reprezentată de Tom Lawrence, care este însă în urmă cu pregătirea fizică”, au notat jurnaliştii de la ibroxnoise.co.uk.

Reclamă

Ianis Hagi a început sezonul la Rangers, însă internaţionalul român nu a primit prea multe minute din partea antrenorului scoţienilor. Astfel, la scurt timp după ce a declarat public că nu este de acord cu deciziile tehnicianului, fiul „Regelui” a fost îmrpumutat la Alaves, formaţie din prima ligă din Spania.

Spaniolii şi-au dat verdictul, după ce Ianis Hagi a bifat un nou meci la Alaves

Spaniolii şi-au dat verdictul, după ce Ianis Hagi a bifat un nou meci la Alaves. Presa iberică l-au analizat pe larg pe fiul „Regelui”, şi au ajuns la concluzia că acesta trebuie să dea un randament mai bun în următoarele partide.

După jumătatea de oră bifate pe teren, presa din Spania şi-a dat verdictul în cazul lui Ianis Hagi. Jurnaliştii iberici susţin că fiul „Regelui” şi-a demonstrat calităţile, însă trebuie să se facă remarcat în următoarele meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„A arătat detalii de calitate prin modul în care se mișcă în teren și un voleu expediat pe poartă. Trebuie să dea mai mult, dar a arătat deja că își poate aduce contribuția”, au notat cei de la El Correo.

De asemenea, o altă publicaţie spaniolă a notat despre Ianis Hagi că acesta nu s-a bucurat de libertate de exprimare pe teren, în înfrângerea suferită de Alaves cu Rayo Vallecano, meciul fiind unul complicat pentru el.

„De fiecare dată când a primit mingea s-a trezit imediat cu un adversar în preajma sa. Lipsa de libertate nu i-a permis să își arate calitățile. Un scenariu complicat pentru el”, au notat şi cei de la Noticias de Alava.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și