Închide meniul

Ianis Hagi, titular în Alaves – Las Palmas 0-1! Ocazie importantă pentru fiul „Regelui”

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 15:45 / Actualizat: 9 decembrie 2023, 16:57

Reclamă
Ianis Hagi, titular în Alaves – Las Palmas 0-1! Ocazie importantă pentru fiul Regelui”

Ianis Hagi, titular în Alaves - Las Palmas

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi a fost titular în Alaves – Las Palmas 0-1, care este LIVE SCORE pe AS.ro! „Prințul” a câștigat încrederea tehnicianului Luis Garcia Plaza și a început partida pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru Ianis Hagi, echipa sa a pierdut partida cu Las Palmas. Ianis a fost unul dintre cei mai activi jucători de pe teren în cele 63 de minute jucate. A fost la un pas de gol din lovitură liberă şi a reuşit şi o pasă foarte bună în profunzime.,

Ianis Hagi a fost titular Alaves – Las Palmas 0-1

Min. 90+9: FINAL DE MECI! Echipa lui Ianis Hagi a pierdut partida cu Las Palmas.

Min. 63: Ianis Hagi a fost schimbat cu Benavidez.

Min. 34: Ocazie mare pentru Ianis Hagi! Fiul „Regelui” a trimis mingea peste poartă, dintr-o lovitură liberă. Totuși, execuția mijlocașului român le-a dat mari emoții adversarilor.

Reclamă

Min. 31: Alaves – Las Palmas 0-1! Rodriguez a înscirs în poarta echipei lui Ianis Hagi cu un șut din afara careului! Balonul s-a dus, cu efect, direct în plasa porții.

Min. 1: A început meciul!

Iată cum arată echipa de start a celor de la Alaves, pentru partida cu Las Palmas:

Reclamă 4 / 0/3

Alaves: Antonio Sivera – Javi Lopez, Rafa Marin, Abdelkabir Abqar, Andoni Gorosabel – Jon Guridi, Antonio Blanco, Ianis Hagi – Luis Rioja, Samuel Omorodion, Abderrahman Rebbach;

Rezerve: Jesus Owono, Nikola Maras, Ruben Duarte, Victor Parada, Nahuel Tenaglia, Xeber Alkain, Carlos Benavidez, Tomas Mendes, Unai Ropero, Alex Sola, Kike Garcia, Jon Karrikaburu.

Antrenor: Luis Garcia Plaza

Principala surpriză din această echipă de start este titularizarea lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a început din primul minut, pentru ultima dată la echipa de club, partida cu Almeria, de pe data de 5 noiembrie a acestui an. La momentul respectiv a jucat 67 de minute, dar nu a reușit să fie decisiv pentru echipă.

De altfel, a marcat doar de 2 ori pentru echipa sa, de când a fost împrumutat în La Liga de cei de la Rangers. S-a întâmplat într-un meci din Cupă, cu Deportivo Murcia, echipă din eșaloanele inferioare ale fotbalului spaniol.

Meciul respectiv s-a încheiat cu incredibilul scor de 10-0, în favoarea celor de la Alaves, iar Ianis Hagi a reușit să marcheze o „dublă”. De asemenea, nici în acel meci românul nu a fost titular și a jucat doar 29 de minute.

Ce bucurie pentru Gică Hagi! Modul prin care l-a felicitat pe Ianis Hagi pentru calificarea la EURO 2024

Ce bucurie pentru Gică Hagi! Fiul „Regelui”, Ianis, a dezvăluit modul prin care a fost felicitat de tatăl său, după ce s-a calificat alături de naționala României la EURO 2024.

Reclamă

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu și-au câștigat grupa din preliminariile pentru Campionatul European și vor face parte din grupa E a turneului final. Acolo, România se va duela cu Belgia, Slovacia, dar și cu selecționata care va câștiga play-off-ul B (acolo se luptă, pentru un loc la EURO, Bosnia, Ucraina, Israel și Islanda).

După calificarea României la EURO 2024, Ianis Hagi a dezvăluit modul prin care tatăl său l-a felicitat. „Prințul” a spus că acesta nu i-a transmis niciun cuvânt și că a existat doar un schimb de priviri între cei doi.

„Nu cred că au fost neapărat cuvinte, a fost așa o privire între noi unde el mi-a râs, eu i-am râs și cumva din partea lui împlinirea de tată și de mentor pentru mulți dintre jucătorii care au fost la echipa națională, să ne vadă la un Campionat European”, a spus Ianis Hagi, potrivit sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și