Închide meniul

Ilie Dumitrescu a rămas uluit de ce a putut face Jude Bellingham în „El Clasico”: „Extraordinar”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2023, 20:22

Reclamă
Ilie Dumitrescu a rămas uluit de ce a putut face Jude Bellingham în „El Clasico: „Extraordinar

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător după FCU Craiova - Dinamo 2-1

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Ilie Dumitrescu a rămas uluit de ce a putut face Jude Bellingham în „El Clasico”. Barcelona a condus-o cu 1-0 pe Real Madrid, dar echipa antrenată de Carlo Ancelotti a întors soarta partidei după „dubla” lui Jude Bellingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gundogan a deschis scorul rapid în „El Clasico”, după o gafă uluitoare a lui Alaba, dar Jude Bellingham a arătat din nou că se află într-o formă de senzaţie. Mijlocaşul lui Real Madrid a marcat în minutele 68 şi 90+2.

Ilie Dumitrescu a rămas uluit de ce a putut face Jude Bellingham în „El Clasico”: „Extraordinar”

Am crezut că meciul se îndreaptă spre o remiză. Ce face diferența, simțul ăsta extraordinar de a apărea la finalizare al lui Bellingham. Atacă foarte bine spațiul liber.

E mai mult decât un `9`! Apare și perpendicular pe poartă, și lateral, și la scurt, si la lung. E calitatea lui. Nu a făcut o partidă extraordinară până la primul gol, dar uite ce înseamnă un jucător de calitate”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro după FC Barcelona – Real Madrid 1-2.

Xavi, reacție dură după FC Barcelona – Real Madrid 1-2: „Meritam victoria”

Xavi a avut o reacție dură după FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Tehnicianul catalanilor a vorbit despre cel de-al 255-lea episod din „El Clasico”, care s-a jucat pe Stadionul Olimpic din Barcelona.

Reclamă

Xavi este de părere că jucătorii săi au făcut un meci solid și că ar fi meritat să câștige al 255-lea „El Clasico”.

Totodată, Xavi a vorbit și despre obiectivul echipei sale, din acest sezon al campionatului din Spania. Tehnicianul a menționat faptul că această înfrângere nu reprezintă neapărat o piedică pentru trupa „blaugrana”, care și-a propus să câștige titlul în La Liga.

Xavi, declaraţie uluitoare: „Dacă cineva a câştigat meciul, a fost Barca”

„Am dominat 60 de minute, dar ăsta e fotbalul. Real Madrid are aceste lucruri… Real Madrid cu trei sau două ocazii şi jumătate îţi înscrie două goluri. Ne-a lipsit eficacitatea. Jocul şi ceea ce era planificat a mers bine.

Reclamă 4 / 0/3

Meritam victoria. Până la urmă ne-au făcut să suferim, dar cred că, cu sinceritate totală, dacă cineva a câştigat meciul, a fost Barça. Asta nu se termină aici, este etapa a 11-a, vrem să câştigăm LaLiga. Echipa a făcut un joc foarte bun”, a declarat Xavi, la finalul duelului, citat de mundodeportivo.com.

După acest duel, liderul din La Liga este Real Madrid, care are 28 de puncte. De cealaltă parte, formația catalană ocupă ultima poziție de pe podium, cu 24 de puncte obținute.

Jude Bellingham, „dublă” fabuloasă în El Clasico

Jude Bellingham a marcat golul egalizator pentru Real Madrid în 68. Vinicius a trimis o centrare în careul catalanilor, balonul a fost respins de Gavi, şi a ajuns la Bellingham.

Starul englez nu a stat pe gânduri şi a şutat imparabil, din afara careului. Execuţia l-a lăsat fără reacţie pe Ter Stegen, care nu a avut nicio şansă în faţa şutului lui Bellingham.

Ulterior, în prelungiri, Jude Bellingham a fost cel care a dat lovitura de graţie. Internaţionalul englez a reuşit dubla în minutul 90+2, marcând din pasa lui Luka Modric.

Graţie reuşitelor din El Clasico, Jude Bellingham a stabilit un record colosal. Este primul jucător care marchează pentru Real Madrid la debutul în campionat, în Champions League şi în El Clasico.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și