Închide meniul

Xavi, reacție dură după FC Barcelona – Real Madrid 1-2: „Meritam victoria”

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 20:03

Reclamă
Xavi, reacție dură după FC Barcelona – Real Madrid 1-2: Meritam victoria”

Xavi a avut o reacție dură după FC Barcelona - Real Madrid 1-2

Xavi, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Xavi a avut o reacție dură după FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Tehnicianul catalanilor a vorbit despre cel de-al 255-lea episod din „El Clasico”, care s-a jucat pe Stadionul Olimpic din Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă gazdele au deschis scorul în derby-ul cu Real Madrid, echipa pregătită de Carlo Ancelotti a câștigat partida după o „dublă” semnată de Jude Bellingham. Dramatismul a fost cu atât mai mare, având în vedere faptul că englezul a marcat golul victoriei în prelungirile partidei.

Xavi, reacție dură după FC Barcelona – Real Madrid 1-2. Antrenorul nu crede că rezultatul a fost corect

După partida de pe Stadionul Olimpic din Barcelona, Xavi a oferit o reacție dură, fiind nemulțumit de rezultatul înregistrat la finalul meciului. Acesta este de părere că jucătorii săi au făcut un meci solid și că ar fi meritat să câștige al 255-lea „El Clasico”.

Totodată, Xavi a vorbit și despre obiectivul echipei sale, din acest sezon al campionatului din Spania. Tehnicianul a menționat faptul că această înfrângere nu reprezintă neapărat o piedică pentru trupa „blaugrana”, care și-a propus să câștige titlul în La Liga.

„Am dominat 60 de minute, dar asta e fotbal. Real Madrid are aceste lucruri… Real Madrid cu trei sau două ocazii şi jumătate îţi înscrie două goluri. Ne-a lipsit eficacitatea. Jocul şi ceea ce era planificat a mers bine.

Reclamă

Meritam victoria. Până la urmă ne-au făcut să suferim, dar cred că, cu sinceritate totală, dacă cineva a câştigat meciul, a fost Barça. Asta nu se termină aici, este etapa a 11-a, vrem să câştigăm LaLiga. Echipa a făcut un joc foarte bun”, a declarat Xavi, la finalul duelului, citat de mundodeportivo.com.

După acest duel, liderul din La Liga este Real Madrid, care are 28 de puncte. De cealaltă parte, formația catalană ocupă ultima poziție de pe podium, cu 24 de puncte obținute.

Jude Bellingham, „dublă” fabuloasă în El Clasico

Jude Bellingham a marcat golul egalizator pentru Real Madrid în 68. Vinicius a trimis o centrare în careul catalanilor, balonul a fost respins de Gavi, şi a ajuns la Bellingham.

Reclamă 4 / 0/3

Starul englez nu a stat pe gânduri şi a şutat imparabil, din afara careului. Execuţia l-a lăsat fără reacţie pe Ter Stegen, care nu a avut nicio şansă în faţa şutului lui Bellingham.

Ulterior, în prelungiri, Jude Bellingham a fost cel care a dat lovitura de graţie. Internaţionalul englez a reuşit dubla în minutul 90+2, marcând din pasa lui Luka Modric.

Graţie reuşitelor din El Clasico, Jude Bellingham a stabilit un record colosal. Este primul jucător care marchează pentru Real Madrid la debutul în campionat, în Champions League şi în El Clasico.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și