Închide meniul

Ilkay Gundogan a marcat primul gol la Barcelona, chiar în El Clasico! A fost aproape de a bate recordul lui Neymar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 18:37

Ilkay Gundogan a marcat primul gol la Barcelona, chiar în El Clasico! A fost aproape de a bate recordul lui Neymar

Ilkay Gundogan a marcat primul gol la Barcelona, chiar în El Clasico

Ilkay Gundogan, în timpul meciului dintre Barcelona şi Real Madrid/ Profimedia

Ilkay Gundogan a marcat primul gol la Barcelona chiar în El Clasico. Internaţionalul german a deschis scorul pe Stadio Olimpico, în minutul 6, şi a fost aproape de a bate recordul lui Neymar, pentru cel mai rapid gol marcat într-un derby cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a început perfect duelul „de foc” cu Real Madrid. Catalanii au marcat încă din minutul 6, după o gafă în apărarea „galacticilor”.

Ilkay Gundogan a marcat primul gol la Barcelona, chiar în El Clasico

În minutul 6, Ilkay Gundogan a profitat de greşeala lui Alaba, şi a marcat în poarta lui Kepa. Apărătorul lui Real Madrid a încercat să-l deposedeze pe german, însă fără reuşită. Acesta a trecut de Alaba şi a marcat primul său gol la Barcelona, în 14 meciuri bifate.

Ilkay Gundogan este al doilea cel mai rapid marcator pentru Barcelona, într-un duel cu Real Madrid, din secoul 21. Neymar deţine recordul pentru cel mai rapid gol marcat pentru catalani în El Clasico. Starul brazilian înscria împotriva lui Real Madrid în 2014, în minutul 3, notează Opta.

De asemenea, Ilkay Gundogan nu a mai marcat din finala Cupei Angliei, dintre Manchester City şi Manchester United, de la finalul sezonului trecut. În meciul respectiv, internaţionalul german a fost decisiv, şi a punctat o „dublă”, „cetăţenii” câştigând marele trofeu.

Reclamă

Totodată, este de menţionat că Gundogan este al doilea jucător, după Sergio Aguero, care este transferat de Barcelona de la Manchester City, în ultimii ani, iar primul gol în tricoul blaugrana este reuşit în El Clasico.

În 2021, după plecarea de la Manchester City, Sergio Aguero marca primul său gol la Barcelona în derby-ul cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Ilkay Gundogan a fost transferat de Barcelona de la Manchester City la începutul sezonului ca jucător liber de contract. Germanul i-a părăsit pe „cetăţeni” după şapte sezoane, devenind în acest sezon titular indiscutabil la formaţia blaugrana.

Barcelona pregăteşte o surpriză pe piaţa transferurilor

Barcelona pregăteşte o surpriză pe piaţa transferurilor. Dani Olmo, starul celor de la Leipzig, are şanse foarte mari de a ajunge pe Camp Nou vara viitoare.

Potrivit sportbild.de, Leipzig mai are nevoie de 60 de milioane de euro pentru a îşi acoperi costurile în privinţa salariilor şi a infrastructurii din acest an. Cele 60 de milioane de euro pot fi obţinute din vânzarea lui Dani Olmo, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din ultimii ani.

Olmo şi-a prelungit contractul primăvara trecută, iar noua clauză de reziliere este valabilă din 2024, suma fiind între 60 şi 65 de milioane. Potrivit sursei mai sus citate, FC Barcelona este, cel mai probabil, destinaţia lui Olmo. În acest caz, clauza de reziliere va fi de 60 de milioane de euro.

Acesta pare să fie cel mai probabil scenariu, mai ales că tatăl lui Olmo, Miguel, dar şi Andy Bara, agentul jucătorului, au fost în discuţii în mai multe rânduri cu reprezentanţii clubului catalan. Cel mai recent, o întâlnire ar fi avut loc în Qatar, în timpul Cupei Mondiale din 2022. Cu toate acestea, spaniolul a decis să îşi prelungească contractul cu Leipzig până în 2027.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și