Închide meniul

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 23:57

Reclamă
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă care nu s-a validat

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid - Barcelona

Lunin, intervenţie uriaşă în faţa lui Lamine Yamal / Colaj Profimediaimages/Twitter

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în derby-ul Real Madrid – Barcelona, din etapa a 32-a din La Liga, au fost surprinse în prima repriză de pe Santiago Bernabeu. Lamine Yamal a fost aproape să înscrie un gol spectaculos, dar Adrii Lunin a avut un reflex salvator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goalkeeperul lui Carlo Ancelotti gafase în minutul 6, când nu a ieşit la un corner şi i-a permis lui Christensen să deschidă scorul. Lunin s-a revanşat la o execuţie surprinzătoare a lui Yamal.

Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona

În minutul 27, tânărul jucător al Barcelonei a trimis mingea cu călcâiul spre poarta Realului, iar Lunin a scos balonul in extremis. Au urmat mai multe minute în care s-a verificat dacă mingea trecuse cu toată circumferinţa linia porţii.

Din moment de în La Liga nu există tehnologia „Goal Line”, a fost nevoie ca arbitrii din cabina VAR să revadă faza din toate unghiurile. După mai multe minute, s-a decis că nu a fost gol şi s-a reluat jocul.

Reclamă

Imediat au apărut voci care au afirmat că golul trebuia validat. Unul dintre aceştia a fost expertul celor de la Radio Marca.

Lunin se afla în interiorul porții, iar mingea pare că a depășit linia”, a declarat analistul celor de la Radio Marca, Perez Burrull.

Chiar dacă sunt 36 de camere video pe Santiago Bernabeu, a lipsit camera din unghiul invers care să arate dacă mingea a intrat sau nu. Totuşi, o imagine făcută din tribună arată clar că mingea a fost scoasă din interiorul porţii„, au reacţionat jurnaliştii catalani de la mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Au apărut şi imagini din care reiese că mingea nu ar fi trecut linia porţii cu toată circumferinţa.

Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona

Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – FC Barcelona, chiar pe tunelul de la vestiare. Reacţia poliţistului a devenit virală.

Antonio Rudiger a făcut un meci uriaş în returul din sfertul de finală cu Machester City şi a devenit un adevărat idol pentru fanii Realului. De altfel, pe lângă prestaţia de excepţie, fundaşul neamţ a fost cel care a marcat golul calificării.

Antonio Rudiger a fost extrem de relaxat înainte marelui meci cu FC Barcelona. Şi a încercat, în glumă, să sperie un poliţist pe tunelul de la vestiare. Gestul lui Rudiger nu i-a smuls decât un zâmbet poliţistului.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și