Închide meniul

Isco şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid!

Dan Roșu Publicat: 30 mai 2022, 15:23

Reclamă
Isco şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid!

Isco şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid!

Isco a sărbătorit câştigarea UEFA Chaampions League / Profimedia Images

Isco şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid după nouă sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu. Contractul jucătorului născut la Malaga expiră în iunie, iar luni a anunţat că nu va rămâne la campioana Europei, informează mundodeportivo.es.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 30 de ani, al cărui destin pare să se afle undeva între Betis şi FC Sevilla, a făcut anunţul într-un mesaj emoţionant pe Instagram, alături de o fotografie de la sărbătorirea trofeului Ligii Campionilor cu numărul zece, cucerit de Real la Lisabona, alături de Marcelo şi Cristiano Ronaldo. Cu ceva timp în urmă, el a fost implicat într-un scandal uriaş. 

Isco şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid

„Când am fost la Malaga şi am ştiut că trebuie să plec, m-am înţeles cu o altă echipă. Dar Real Madrid mi-a bătut la uşă şi Real Madrid nu se refuză, deşi există întotdeauna excepţii (n.r. – aluzie la Kylian Mbappe).

Îmi amintesc că le-am spus apropiaţilor mei că, la naiba, Madridul nu a câştigat Liga Campionilor de mulţi ani şi am senzaţia că e pe cale să cadă, dar a sosit LA DECIMA, tot ce a urmat e deja istorie. Nouă ani mai târziu, timpul petrecut la clubul care mi-a făcut posibil să îmi îndeplinesc toate visele pe care le aveam când eram mic se termină”, a scris Isco, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Isco Alarcon Suarez (@iscoalarcon)

Reclamă

Isco pleacă după 9 ani de la Real Madrid

Sosit în vara anului 2013 ca unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului spaniol, Isco părăseşte Real Madrid după 352 de meciuri, în care a marcat 51 de goluri şi a dat 56 de pase decisive. Palmaresul său include trei titluri în La Liga şi cinci trofee ale Ligii Campionilor, deşi nu a jucat niciun minut în ultima finală, de la Paris.

El a jucat un rol cheie în câştigarea La Decima, intrând de pe bancă, şi a fost titular în finalele de la Cardiff şi Kiev. Aproape mereu în umbra lui Kroos şi Modrici, din 2019 rolul său la Madrid a pierdut din importanţă până când a ajuns să fie folosi foarte rar.

Ultimul antrenor care i-a dat minute a fost Julen Lopetegui, iar de la plecarea tehnicianului basc nici Solari, nici Zidane sau Ancelotti nu a reuşit să-l recupereze cel mai bun nivel.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și