Închide meniul

Isco a răbufnit după ce a fost acuzat că este „cârtița” din vestiarul lui Real Madrid: „Aruncați-vă ura în altă parte!”. Cum a reacționat mijlocașul, chiar înaintea meciului cu Chelsea

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 10:40

Isco a răbufnit după ce a fost acuzat că este „cârtița din vestiarul lui Real Madrid: „Aruncați-vă ura în altă parte!. Cum a reacționat mijlocașul, chiar înaintea meciului cu Chelsea

Isco a răbufnit după ce a fost acuzat că este "cârtița" din vestiarul lui Real Madrid

Profimedia

Isco a răbufnit în mediul online, după ce mai mulți fani ai lui Real Madrid l-au acuzat că ar fi oferit informații din cadrul echipei către presa din Spania. Mijlocașul „galacticilor” a lămurit situația chiar înaintea meciului retur cu Chelsea, din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isco nu a fost inclus în lot la meciul retur cu Chelsea, din sferturile UEFA Champions League. Real Madrid s-a calificat în penultimul act, dar atmosfera din vestiarul lui Carlo Ancelotti nu este perfectă.

Isco a răbufnit după ce a fost acuzat că este „cârtița” din vestiarul Realului

De ceva vreme, un post de radio din Spania află echipa de start a Realului cu mai bine de două ore înaintea meciurior. Acest lucru i-a alarmat teribil pe conducătorii de pe Santiago Bernabeu. Aceștia consideră că printre jucători există o „cârtiță” care scurge în presă informațiile despre echipă.

Mulți fani ai Realului l-au arătat cu degetul pe Isco, ținând cont că mijlocașul de 29 de ani n-a mai jucat din luna februarie. Internaționalul spaniol n-a fost inclus în lot la niciunul din meciurile cu Chelsea.

Isco a răbufnit înaintea meciului retur din sferturile Champions League și s-a apărat pe contul de Twitter, oferindu-le un răspuns acid contestatarilor.

Reclamă

„Nu este Isco (n.r. – „cârtița”). Nici măcar n-am fost inclus în lot (n.r. – la dubla manșă cu Chelsea), așa că nu am participat la ședința tehnică. Aruncați-vă ura în altă parte! TRIST!”, a scris Isco, pe contul de Twitter.

În urma „scurgerilor” din echipă, Real Madrid s-a văzut nevoită să anunțe primul „11” cu două ore înaintea partidelor în ultima perioadă, lucru care nu se întâmplă la altă echipă de top din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid – Chelsea 2-3 | Mesajul lui Karim Benzema, după ce și-a calificat echipa în semifinalele UEFA Champions League

Karim Benzema a demonstrat încă o dată că este cel mai în formă jucător din lumea fotbalului, la ora actuală. Starul francez a calificat Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League, după o dublă spectaculoasă cu Chelsea. Benzema a reușit un hat-trick pe Stamford Bridge, apoi a marcat golul decisiv în extra-time, pe Santiago Bernabeu.

Aflat într-o formă de vis, Benzema a înscris golul calificării în minutul 96 al returului de pe Santiago Bernabeu, iar „galacticii” s-au impus cu 5-4 la general. A fost cel de-al 12-lea gol marcat de internaționalul de 34 de ani în actualul sezon de UEFA Champions League.

„O nouă calificare acasă, mulțumesc Madrid! Ne vedem în semifinale”, a fost mesajul lui Karim Benzema, după meciul cu Chelsea.

Reacția lui Carlo Ancelotti, după calificarea Realului în semifinalele UEFA Champions League

Carlo Ancelotti a ajuns în semifinalele competiţiei stelelor pentru a opta oară. Niciun alt manager nu a ajuns de mai multe ori în această fază a Champions League. Mourinho şi Guardiola au opt prezenţe în penultimul act.

Am suferit mult. Cred că nu am fost foarte dornici să marcăm pentru că nu aveam nevoie. Am meritat ce s-a întâmplat. La 0-3 ne-am eliberat şi s-a văzut magia acestui stadion, magia acestui club.

S-a spus că cluburile din Spania sunt inferioare celor din Anglia şi iată că două echipe din La Liga sunt în semifinalele Champions League„, a declarat Carlo Ancelotti după Real Madrid – Chelsea 2-3.

Reclamă

 

Recomandări
  • Isco a răbufnit după ce a fost numit „cârtița” din vestiarul lui Real Madrid
  • Ce a scris mijlocașul spaniol înaintea meciului cu Chelsea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și