Închide meniul

James Rodriguez s-a întors în Spania și a semnat cu Rayo Vallecano! Este noul coleg al lui Andrei Rațiu

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 18:04

Reclamă
James Rodriguez s-a întors în Spania și a semnat cu Rayo Vallecano! Este noul coleg al lui Andrei Rațiu

James Rodriguez s-a întors în Spania și a semnat cu Rayo Vallecano!

Profimedia

James Rodriguez s-a întors în Spania și a semnat cu Rayo Vallecano! Columbianul, ajuns la 33 de ani, este noul coleg al internaționalului român Andrei Rațiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Desemnat cel mai bun jucător al ultimei ediţii a Copa America (1 gol, 6 pase decisive), James Rodriguez vine de la Sao Paulp.

James Rodriguez s-a întors în Spania și a semnat cu Rayo Vallecano!

Ultima oară el a evoluat în Europa în sezonul 2022-2023, la Olympiakos Pireu, echipă care se luptă cu Răzvan Lucescu la titlu, în SuperLiga Greciei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

În Spania James a mai jucat la Real Madrid, în perioada 2014-2020, notează news.ro.

În cariera sa, James Rodriguez a fost legitimat la: Envigado, CA Banfield, FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern Munchen, Everton, Al-Rayyan, Olympiacos și Sao Paulo.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, jucătorul cu 106 meciuri la echipa națională a Columbiei este cotat la 5 milioane de euro.

A atins cea mai mare cotă în anul 2015, atunci când era legitimat la Real Madrid. La momentul respectiv valora suma de 80 de milioane de euro.

Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad – Rayo Vallecano 1-2!

Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad – Rayo Vallecano 1-2! Jucătorul echipei naționale nu a mai putut continua partida din prima etapă a sezonului de La Liga.

Reclamă

Rațiu a fost titular în primul meci al sezonului la Rayo. Acesta a avut și o ratare uriașă încă din secunda 10 a partidei, atunci când a încercat să trimită mingea, în mod spectaculos, în poarta adversă.

Jucătorul echipei naționale a jucat în duelul cu Real Sociedad până în minutul 80. Acesta a cerut să fie schimbat din cauza faptului că a simțit un disconfort. Românul a părăsit apoi terenul șchiopătând, în aplauzele fanilor lui Rayo.

În locul lui „Sonic”, antrenorul Inigo Perez l-a trimis în teren pe Ivan Balliu.

După prestația din prima partidă a sezonului de La Liga, specialiștii de la sofascore.ro i-au oferit lui Andrei Rațiu nota de 6,5. Aceasta a fost însă sub media coechipierilor săi.

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024

Cota lui Andrei Raţiu a avut o creştere uriaşă după EURO 2024. Fundaşul dreapta a avut cea mai mare creştere din punct de vedere procentual al cotei de piaţă.

Înainte de EURO 2024, Andrei Raţiu avea o cotă de piaţă de 1.400.000 de euro. După evoluţiile de la EURO 2024, Andrei Raţiu a ajuns să valoreze 3 milioane de euro.

Practic, fundaşul dreapta a ajuns la o cotă mai mult decât dublă. Ceilalţi jucători din naţionala României care au o cotă mai mare, conform transfermarkt.ro, sunt: Răzvan Marin, Denis Drăguș, Nicolae Stanciu, Darius Olaru, Florinel Coman, Dennis Man și Radu Drăgușin.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:10

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open. A fost învinsă de Daria Kasatkina, în două seturi

19:35

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-1. Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și