Închide meniul

Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad – Rayo Vallecano 1-2! Ce s-a întâmplat cu fundașul echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 22:38

Reclamă
Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad – Rayo Vallecano 1-2! Ce s-a întâmplat cu fundașul echipei naționale

Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad - Rayo Vallecano 1-2!

Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad - Rayo Vallecano 1-2! / Profimedia

Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad – Rayo Vallecano 1-2! Jucătorul echipei naționale nu a mai putut continua partida din prima etapă a sezonului de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rațiu a fost titular în primul meci al sezonului la Rayo. Acesta a avut și o ratare uriașă încă din secunda 10 a partidei, atunci când a încercat să trimită mingea, în mod spectaculos, în poarta adversă.

Andrei Rațiu s-a accidentat în Real Sociedad – Rayo Vallecano 1-2!

Jucătorul echipei naționale a jucat în duelul cu Real Sociedad până în minutul 80. Acesta a cerut să fie schimbat din cauza faptului că a simțit un disconfort. Românul a părăsit apoi terenul șchiopătând, în aplauzele fanilor lui Rayo.

În locul lui „Sonic”, antrenorul Inigo Perez l-a trimis în teren pe Ivan Balliu.

După prestația din prima partidă a sezonului de La Liga, specialiștii de la sofascore.ro i-au oferit lui Andrei Rațiu nota de 6,5. Aceasta a fost însă sub media coechipierilor săi.

Reclamă
Reclamă 4

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024

Cota lui Andrei Raţiu a avut o creştere uriaşă după EURO 2024. Fundaşul dreapta a avut cea mai mare creştere din punct de vedere procentual al cotei de piaţă.

Înainte de EURO 2024, Andrei Raţiu avea o cotă de piaţă de 1.400.000 de euro. După evoluţiile de la EURO 2024, Andrei Raţiu a ajuns să valoreze 3 milioane de euro.

Practic, fundaşul dreapta a ajuns la o cotă mai mult decât dublă. Ceilalţi doi jucători din naţionala României care au o cotă mai mare, conform transfermarkt.ro, sunt Răzvan Marin şi Dennis Man.

Reclamă

Răzvan Marin a ajuns să valoreze 3.500.000 de euro, în timp ce cota lui Dennis Man a crescut cu un milion, până la 10 milioane de euro.

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

S-a aflat topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal. Internaţionalul român este mai bine plătit decât proaspătul campion european, în vârstă de 17 ani. Dennis Man şi-a prelungit contractul cu Parma. Acesta va continua la formaţia alături de care a promovat în Serie A, la capătul sezonului trecut.

Dennis Man încasează un salariu de 1,79 milioane de euro pe an, fiind al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul Parmei, npotează specialiştii de la capology.com. Cel mai bine plătit jucător este brazilianul Hernani, care câştigă anual suma de 2,41 milioane de euro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 19 aug.

„Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi

0:20 19 aug.

Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2

0:03 19 aug.

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

1 VIDEOBraga, victorie la limită în Liga Portugal, live în AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei 2 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 3 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 4 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 5 Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri 6 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă
Citește și