Închide meniul

Joan Laporta a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi, după ce Barcelona a câştigat titlul: „Vom face tot posibilul să-l aducem înapoi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 10:17

Joan Laporta a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi, după ce Barcelona a câştigat titlul: „Vom face tot posibilul să-l aducem înapoi!

Joan Laporta a vorbit despre transferul lui Lionel Messi la Barcelona

Profimedia

Joan Laporta a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi, după ce Barcelona a câştigat titlul în La Liga. Preşedintele catalanilor a spus că revenirea lui Messi pe Camp Nou este o prioritate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta le-a promis fanilor că va face tot posibilul pentru a-l aduce pe Lionel Messi la Barcelona. Starului argentinian îi expiră contractul cu PSG şi sunt şanse mici să îşi prelungească înţelegerea având în vedere relaţia tensionată cu clubul.

Joan Laporta a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi

Vom face tot posibilul pentru a-l aduce înapoi„, a declarat preşedintele Joan Laporta, după ce echipa lui Xavi a câştigat titlul de campioană.

Lucrăm deja la echipa din sezonul următor. Sperăm să ne întărim. Am pus la punct un plan de austeritate la club pentru a putea respecta regulamentul fair-play-ului financiar şi pentru a putea recruta. Ne facem treaba pentru a avea o echipă şi mai competitivă în sezonul următor„, a mai spus el, conform news.ro.

Messi a venit la PSG în 2021, după ce şi-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona. El este dorit şi în Arabia Saudită, unde, conform presei, i s-ar oferi 400 de milioane de euro pe an.

Reclamă

Barcelona este noua campioană a Spaniei! Al 27-lea titlu pentru gruparea de pe Camp Nou

Barcelona este noua campioană a Spaniei, cu patru etape înainte de finalul sezonului din La Liga. Jucătorii lui Xavi au câştigat matematic campionatul după ce au reuşit să câştige chiar pe terenul marii rivale din oraş, Espanyol.

Din 2019 aştepta Barcelona un nou titlu. Gruparea blaugrana a fost de neoprit în această ediţie de campionat şi a obţinut 27 de victorii. Are, de departe, cea mai bună defensivă din campionatul Spaniei.

Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Alejandro Balde. Fundaşul în vârstă de 19 ani a dublat avantajul Barcelonei, în minutul 20. Până la pauză, golgheterul Lewandowski a reuşit „dubla”. Scorul a căpătat proporţii în minutul 53, când Kounde a făcut 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Pe final, Espanyol a reuşit să înscrie de două ori. Javi Puado (73) şi Joselu (90+2) au marcat şi au stabilit scorul final, 4-2. Barcelona a câştigat cel de-al 27-lea titlu din istoria clubului. Numai Real Madrid are mai multe, 35.

Este un sentiment magnific. O treabă bine făcută. Asta a început în iulie. Au fost 10 luni de muncă şi de sacrificiu. Fanii şi clubul merită asta. Ne oferă stabilitate și siguranță că lucrurile se fac bine.

Am câştigat La Liga cu un joc fantastic. Am fost geniali. Echipa s-a bucurat la final și sunt mândru. Am câștigat La Liga într-un derby, ceea ce nu este normal. A fost un scenariu pe care l-am discutat înainte de jocul de joc.

Sărbătoarea este normală, dar înțeleg că nu suntem acasă și nu poți fi lipsit de respect. Știu că e greu de controlat, dar le-am spus că cel mai bine a fost să mergem acum la vestiare.

Am suferit foarte mult. Sunt foarte multe critici aici. Munca făcută nu este suficient de apreciată. Acesta este Barça și știu cum e. Am trecut deja prin asta ca şi jucător.

Ne oferă siguranță să credem în acest proiect. Munca este acolo. Am fost geniali în unele jocuri. Cred că am fost o echipă. Vrem să câștigăm şi cele patru meciuri rămase pentru a încheia sezonul cum trebuie. Scopul este împlinit, ceea ce este brutal.

Vom sărbători cu jucătorii. Apoi cu familia. Am fost criticați că am dat atâtea zile libere. Ei bine, ăsta e jocul. Libertate totală„, a declarat Xavi după victoria cu Espanyol, potrivit marca.com.

Reclamă
Recomandări
  • Joan Laporta a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi
  • Barcelona a câştigat titlul în La Liga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și