Închide meniul

Joan Laporta s-a dus peste arbitri, după Real Madrid – Barcelona 3-1! Ce au scris oficialii meciului în raport

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 23:43

Joan Laporta s-a dus peste arbitri, după Real Madrid – Barcelona 3-1! Ce au scris oficialii meciului în raport

Joan Laporta, furios după Real Madrid - Barcelona 3-1

Joan Laporta, dezamăgit în timpul unui meci / Profimedia

  • Joan Laporta s-a dus peste arbitri, după Real Madrid – Barcelona 3-1
  • Ce au scris oficialii meciului în raport

Joan Laporta s-a dus peste arbitri, după Real Madrid – Barcelona 3-1. Președintele catalanilor n-a putut accepta înfrângerea din El Clasico și s-a dus „glonț” în cabina arbitrilor, pentru a le cere socoteală. Presa din Spania a aflat ce au scris oficialii meciului în raport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laporta a mers direct în vestiarul brigăzii de arbitri și le-a cerut explicații pentru anumite faze petrecute în timpul duelului „de foc” de pe Santiago Bernabeu.

Joan Laporta s-a dus peste arbitri, după Real Madrid – Barcelona 3-1!

Președintele Barcelonei a considerat că echipa sa a fost dezavantajată în unele momente de centralul Jose Sanchez și brigada sa.

Reclamă

Vizita lui Joan Laporta în cabina arbitrilor a fost scurtă și s-a încheiat fără ca șeful de pe Camp Nou să primească vreun răspuns.

„Imediat după fluierul de final, Joan Laporta a coborât în vestiarul arbitrilor și a cerut explicații în mod repetat, privind anumite faze din meci. A fost invitat să părăsească vestiarul arbitrilor”, a scris arbitrul în raportul meciului, potrivit Mundo Deportivo.

Reclamă

Xavi, prima reacție după înfrângerea din El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1

Xavi a oferit prima reacție după El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1. Antrenorul catalanilor a fost dărâmat la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu.

Catalanii încă nu au trecut peste șocul remizei 3-3 cu Inter, care a eliminat-o în proporție de 99% din Champions League. Xavi a dezvăluit că echipa sa e cu moralul la pământ.

„Sentimentul pe care îl am este că suntem într-o dinamică negativă, că nu ne iese nimic. Ăsta e fotbalul. Sunt trei puncte, nenorocirea s-a întâmplat miercuri, astăzi am pierdut doar trei puncte. Madridul s-a apărat foarte bine. Parcă nouă nu ne iese nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Sentimentul este foarte rău. Suntem într-o dinamică proastă. Eram într-o formă bună în campionat, am vorbit cu jucătorii de faptul că trebuie să-i blocăm pe contraatac și la prima ocazie ne-au prins și ne-au dat gol. Suntem în construcție și trebuie să fim mai competitivi.

Meciul din Liga Campionilor a cântărit mult. Am dominat, am avut momentele noastre, dar când ești ezitant pe Bernabéu asta se întâmplă„, a spus Xavi, pentru DAZN, citat de marca.com.

Și fundașul Sergi Roberto e dezamăgit după El Clasico. Jucătorul Barcelonei e sigur că echipa sa putea să plece neînvinsă de pe Bernabeu.

„Cred că este important să fim puternici în ambele zone. Este păcat, am avut posesia balonului și puteam să ne creăm ocazii. Este păcat! Când devenisem mai buni și puteam să forțăm egalul, s-a acordat acel penalty împotriva noastră”, a spus și Sergi Roberto.

O nouă victorie „galatică” în El Clasico

Real Madrid a condus cu 2-0 în El Clasico, după golurile lui Karim Benzema și Fede Valverde. Francezul a înscris în minutul 12, după ce Vinicius a fost lansat pe contraatac de Toni Kroos. Valverde a marcat cu un șut de la marginea careului care nu i-a lăsat vreo șansă lui ter Stegen.

Barcelona a redus din diferență pe final, în minutul 84, prin Ferran Torres, care a înscris poarta goală după o cursă excelentă a lui Ansu Fati. Bucuria catalanilor nu a durat însă mult. Rodryo a închis tabela în prelungirile meciului, din penalty.

În urma succesului din El Clasico, Real Madrid a urcat pe primul loc în La Liga, la trei puncte de rivala Barcelona, care a coborât pe poziția secundă.

Reclamă

Cum arată clasamentul în La Liga:

1. Real Madrid, 25 de puncte, 9 meciuri
2. Barcelona, 22 de puncte, 9 meciuri
3. Atletico Madrid, 19 puncte, 9 meciuri
4. Real Sociedad, 19 puncte, 9 meciuri
5. Athletico Bilbao, 17 puncte, 9 meciuri
6. Betis, 16 puncte, 8 meciuri

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul