Închide meniul

Jude Bellingham a răbufnit la adresa conducerii La Liga: „Vor să dea un exemplu pentru că sunt nou aici”

Alex Masgras Publicat: 7 martie 2024, 10:17

Reclamă
Jude Bellingham a răbufnit la adresa conducerii La Liga: „Vor să dea un exemplu pentru că sunt nou aici

Jude Bellingham a răbufnit la adresa conducerii La Liga: "Vor să dea un exemplu pentru că sunt nou aici"

Jude Bellingham, înaintea meciului Real Madrid - Leipzig / Profimedia

Jude Bellingham a răbufnit la adresa conducerii La Liga. După ce Real Madrid s-a calificat în sferturile UEFA Champions League, la capătul unui retur extrem de echilibrat cu Leipzig, încheiat la egalitate, scor 1-1, Jude Bellingham a vorbit despre scandalul de la finalul partidei cu Valencia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul englez a fost eliminat după fluierul final pentru că a prostestat şi ar fi înjurat, atunci când s-a plâns arbitrului Gil Manzano, după ce acesta a fluierat înainte ca madrilenii să trimită mingea în poartă în prelungirile partidei.

Jude Bellingham a răbufnit la adresa conducerii La Liga

Jude Bellingham a primit două etape de suspendare în La Liga în urma cartonaşului roşu primit. Real Madrid a făcut apel împotriva deciziei, dar formaţia de pe Santiago Bernabeu nu a avut câştig de cauză, astfel încât englezul va rata următoarele două meciuri din campionat.

Bellingham nu este de acord cu cele două etape de suspendare şi consideră că La Liga a folosit acest scandal pentru a da un exemplu:

„Nu am spus nimic jignitor. Nu am spus nimic diferit de colegii mei şi cred că vor să dea un exemplu cu mine pentru că sunt nou. Sunt responsabil pentru acţiunile mele şi nu sunt mândru, dar cred că două etape de suspendare sunt ridicole. Dar dacă trebuie să stau două etape, o să îmi asum şi o să îmi susţin colegii din tribune”, a declarat Jude Bellingham, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Real Madrid – Leipzig 1-1 şi Manchester City – FC Copenhaga 3-1

Real Madrid – Leipzig 1-1 şi Manchester City – FC Copenhaga 3-1 au fost LIVE SCORE pe AS.ro. Real Madrid şi Manchester City au obţinut calificarea în sferturile de finală UEFA Champions League şi se alătură în faza următoare lui Bayern Munchen şi PSG.

Real Madrid a avut mari emoţii în returul de pe Santiago Bernabeu cu Leipzig. Echipa lui Carlo Ancelotti a avut un început modest de partidă, formaţia din Bundesliga fiind cea care a fost mai periculoasă. Echipei lui Marco Rose i-a lipsit golul, iar madrilenii au deschis scorul în minutul 65 prin Vinicius. Avantajul gazdelor a durat doar trei minute, deoarece Willi Orban a restabilit egalitatea.

În cele din urmă, Real Madrid a obţinut calificarea în sferturile de finală. Madrilenii au rezistat asediului celor de la Leipzig, care au trimis balonul în transversală în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a rezolvat încă din prima repriză soarta partidei cu FC Copenhaga. „Cetăţenii” au deschis scorul în minutul 5, prin Akanji, care a reluat superb din cornerul executat de Alvarez. Argentinianul s-a transformat din pasator în marcator în minutul 9, când a dus scorul la 2-0, după o gafă colosală a portarului Grabara.

Danezii au redus din diferenţă în minutul 29, atunci când Elyounoussi a marcat la capătul unei faze superbe, după o pasă cu călcâiul primită de la Oskarsson. Repriza s-a încheiat tot cu City în atac, iar Erling Haaland a dus scorul la 3-1 în al treilea minut de prelungiri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și