Închide meniul

Real Madrid – Leipzig 1-1 şi Manchester City – FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 martie 2024, 23:53

Real Madrid – Leipzig 1-1 şi Manchester City – FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu

Real Madrid - Leipzig şi Manchester City - FC Copenhaga LIVE SCORE

Jude Bellingham, în Real Madrid - Leipzig / Profimedia

Real Madrid – Leipzig 1-1 şi Manchester City – FC Copenhaga 3-1 au fost LIVE SCORE pe AS.ro. Real Madrid şi Manchester City au obţinut calificarea în sferturile de finală UEFA Champions League şi se alătură în faza următoare lui Bayern Munchen şi PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a avut mari emoţii în returul de pe Santiago Bernabeu cu Leipzig. Echipa lui Carlo Ancelotti a avut un început modest de partidă, formaţia din Bundesliga fiind cea care a fost mai periculoasă. Echipei lui Marco Rose i-a lipsit golul, iar madrilenii au deschis scorul în minutul 65 prin Vinicius. Avantajul gazdelor a durat doar trei minute, deoarece Willi Orban a restabilit egalitatea.

Real Madrid – Leipzig 1-1 şi Manchester City – FC Copenhaga 3-1

În cele din urmă, Real Madrid a obţinut calificarea în sferturile de finală. Madrilenii au rezistat asediului celor de la Leipzig, care au trimis balonul în transversală în prelungirile partidei.

Manchester City a rezolvat încă din prima repriză soarta partidei cu FC Copenhaga. „Cetăţenii” au deschis scorul în minutul 5, prin Akanji, care a reluat superb din cornerul executat de Alvarez. Argentinianul s-a transformat din pasator în marcator în minutul 9, când a dus scorul la 2-0, după o gafă colosală a portarului Grabara.

Danezii au redus din diferenţă în minutul 29, atunci când Elyounoussi a marcat la capătul unei faze superbe, după o pasă cu călcâiul primită de la Oskarsson. Repriza s-a încheiat tot cu City în atac, iar Erling Haaland a dus scorul la 3-1 în al treilea minut de prelungiri.

Reclamă

Min. 68: Real Madrid – Leipzig 1-1! Willi Orban a restabilit egalitatea după doar câteva minute. El a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Raum.

Min. 65: Real Madrid – Leipzig 1-0! Vinicius a deschis scorul pe Santiago Bernabeu, după o combinaţie superbă cu Jude Bellingham.

Min. 45+3: Manchester City – FC Copenhaga 3-1! Erling Haaland a marcat şi el în prelungirile primei reprize, cu un şut la colţul scurt.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 29: Manchester City – FC Copenhaga 2-1! Elyounoussi a marcat pentru oaspeţi, după o fază superbă. Oskarsson i-a pasat cu călcâiul, iar norvegianul l-a învins pe Ederson.

Min. 9: Manchester City – FC Copenhaga 2-0! Julian Alvarez a majorat diferenţa, după o gafă uriaşă a portarului Grabara, iar echipa lui Pep Guardiola are deja 5-1 la general.

Min. 5: Manchester City – FC Copenhaga 1-0! Akanji a deschis scorul pentru „cetăţeni”, care se pot gândi deja la sferturile de finală UEFA Champions League.

Update 22:00: Au început cele două partide retur din optimile UEFA Champions League, Real Madrid – Leipzig şi Manchester City – FC Copenhaga.

Echipele de start în Real Madrid – Leipzig

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, F. Mendy – Valverde, Kroos, Tchouameni, Camavinga – Bellingham, Vinicius Junior
Antrenor: Carlo Ancelotti

Leipzig: Gulacsi – Henrichs, Orban, Lukeba, Raum – X. Schlager, A. Haidara, Dani Olmo, Xavi – Openda, Sesko
Antrenor: Marco Rose

Reclamă

Echipele de start în Manchester City – FC Copenhaga

Manchester City: Ederson – Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol – Rodri, Kovacic, Bobb – Alvarez, Haaland, Nunes
Antrenor: Pep Guardiola

FC Copenhaga: Grabara – Ankersen, Jelert, Vavro, McKenna, Dika – Froholdt, Oskarsson, Clem – Achouri, Elyounoussi
Antrenor: Jacob Neestrup

Real Madrid nu a avut deloc o misiune uşoară în manşa tur a optimilor UEFA Champions League de pe terenul lui Leipzig. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus la limită, scor 1-0, graţie golului marcat de Brahim Diaz în debutul reprizei secunde. Leipzig a avut şi ea un gol anulat în minutul 2, dar reuşita lui Sesko a fost anulată de VAR după o fază controversată.

Dacă Leipzig vine pe Santiago Bernabeu după victoria din deplasare de pe terenul lui Bochum, scor 4-1, Real Madrid a remizat pe terenul celor de la Valencia, scor 2-2, la capătul unui adevărat thriller.

În celălalt meci al serii, Manchester City va primi vizita celor de la FC Copenhaga. Oamenii lui Pep Guardiola şi-au făcut viaţa mai uşoară înaintea returului, după victoria cu 3-1 din Danemarca. Pentru campioana Europei au marcat Kevin De Bruyne, Bernardo Silva şi Phil Foden, în timp ce pentru FC Copenhaga a înscris Mattsson.

În weekend, Manchester City s-a impus în derby-ul oraşului cu United, scor 3-1, în timp ce FC Copenhaga vine pe Etihad după o înfrângere pe terenul celor de la Midtjylland, scor 0-2.

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid – RB Leipzig

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid – RB Leipzig. Tehnicianul echipei din capitala Spaniei a vorbit despre duelul din optimile UEFA Champions League.

„Este o ocazie importantă să mergem mai departe într-o competiţie foarte specială pentru noi, trebuie să dăm totul fiindcă partida nu s-a terminat”, a declarat într-o conferinţă de presă antrenorul liderului din La Liga, notează agerpres.ro.

„Avem un mic avantaj, dar trebuie să jucăm la cel mai bun nivel al nostru din primul până în ultimul minut”, a spus Ancelotti, care a adăugat că formaţia lui trebuie „să joace mai bine în defensivă” pentru a nu mai suferi ca în tur.

Italianul se teme de o echipă a lui Leipzig „periculoasă pe faza de tranziţie”, cu „jucători foarte rapizi”, ca olandezul Xavi Simons, împrumutat de PSG, şi belgianul Lois Openda, fostul atacant al lui Lens.

Mijlocaşul Eduardo Camavinga, prezent şi el la conferinţa de presă, a opinat că Real nu trebuie să joace doar pentru a apăra avantajul din tur. „Cea mai bună manieră pentru a câştiga este să ataci, deci vom face totul pentru a da goluri”, a promis francezul.

Întrebat despre zvonurile legate de venirea compatriotului său Kylian Mbappe la Madrid, Camavinga a asigurat că „nu a vorbit despre asta cu el” şi că „nu ştie ce va face în sezonul viitor” atacantul lui PSG.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și