Închide meniul

Jude Bellingham, decisiv pentru Real Madrid! Starul englez a înscris un nou gol pentru echipa lui Ancelotti

Alex Masgras Publicat: 26 august 2023, 9:20

Reclamă
Jude Bellingham, decisiv pentru Real Madrid! Starul englez a înscris un nou gol pentru echipa lui Ancelotti

Jude Bellingham, decisiv pentru Real Madrid

Nacho, Jude Bellingham şi David Alaba, în Celta Vigo - Real Madrid / Profimedia

Jude Bellingham, decisiv pentru Real Madrid! Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 1-0 în deplasarea din etapa a treia a campionatului din Spania şi a ajuns la trei victorii consecutive în acest debut de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua achiziţie a madrilenilor din această vară, Jude Bellingham, a fost marcatorul unicului gol al partidei şi a ajuns la patru goluri în primele trei meciuri pentru Real Madrid.

Jude Bellingham, decisiv pentru Real Madrid! Starul englez a înscris un nou gol pentru echipa lui Ancelotti

Jude Bellingham are un început perfect de sezon. Internaţionalul englez, transferat în această vară de la Borussia Dortmund pentru 103 milioane de euro, a marcat unicul gol al partidei de pe Estadio de Balaidos în minutul 81, cu o lovitură de cap.

Echipa lui Carlo Ancelotti nu a început prea bine duelul de la Vigo. Gazdele au trimis balonul în minutul 3 al partidei prin Larsen, dar reuşita norvegianului a fost anulată de VAR pentu un fault. În minutul 68, Real Madrid a avut cea mai bună şansă pentru a puncta până la golul lui Bellingham, dar Rodrygo a ratat de la 11 metri.

În meciul cu Celta Vigo, Jude Bellingham a devenit primul jucător de la Cristiano Ronaldo în 2009 care înscrie în primele trei meciuri din La Liga în tricoul lui Real Madrid.

Reclamă

Vinicius s-a accidentat după 15 minute

Din nefericire pentru Carlo Ancelotti, meciul de cu Celta Vigo nu a fost lipsit de momente neplăcute. După doar 15 minute, Vinicius a fost înlocuit, după ce a acuzt probleme la coapsă.

Potrivit as.com, nu se ştie cât de gravă este accidentarea brazilianului, dar Carlo Ancelotti a venit cu veşti pentru fanii madrilenişi se pare că nu este nimic grav, iar Vinicius va reveni după pauza internaţională de la mijlocul lunii septembrie:

Reclamă 4 / 0/3

„El voia să continue, aşa că nu cred că e ceva serios. Cred că va lipsi în meciul cu Getafe şi, cu pauza internaţională care vine, va avea timp să ia o pauză şi să se refacă”, a declarat Carlo Ancelotti.

La finalul partidei, Ancelotti a recunoscut că a fost deranjat de faptul că Rodrygo a executat lovitura de la 11 metri.

„Ei nu au libertatea de a decide cine execută. I-am spus lui Valverde că Luka (n.r. Modric) trebuie să bată. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Ei l-au ales pe Rodrygo şi nu am avut timp să le spun că Modrid este executantul de la 11 metri. Sunt puţin supărat. Poate că e doar o neînţelegere. La momentul respectiv era dificil să comunic cu jucătorii”, a mai spus Ancelotti.

Madrilenii au avut deja probleme în acest debut de sezon, după accidentările lui Thibaut Courtois şi Eder Militao, care îi vor ţine departe de teren pe cei doi pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, Arda Guler, un alt jucător transferat în această vară, s-a accidentat în pre-sezon şi a fost operat.

După trei victorii în acest debut de campionat, toate în deplasare, cu Bilbao, Almeria şi Celta Vigo, Real Madrid se pregăteşte pentru prima confruntare de pe teren propriu din acest sezon. Săptămâna viitoare, pe 2 septembrie, pe Santiago Bernabeu va veni Getafe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și