Închide meniul

Jude Bellingham a „salvat-o” pe Real Madrid! Starul englez a egalat performanţa lui Cristiano Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 19:55 / Actualizat: 20 septembrie 2023, 22:20

Reclamă
Jude Bellingham a „salvat-o pe Real Madrid! Starul englez a egalat performanţa lui Cristiano Ronaldo

Jude Belligham, "eroul" lui Real Madrid

Jude Bellingham, în timpul unui meci la Real Madrid/ Profimedia

Jude Bellingham a fost „eroul” lui Real Madrid, în duelul cu Getafe. Mijlocaşul englez a punctat în prelungiri, şi le-a adus „galacticilor” a patra victorie, din tot atâtea meciuri, din noul sezon de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham a fost transferat de Real Madrid în această vară de la Borussia Dortmund. Oficialii „galacticilor” au plătit suma de 103 milioane de euro, în schimbul mijlocaşului englez de 20 de ani.

Jude Bellingham, „eroul” lui Real Madrid

Graţie reuşitei din duelul cu Getafe, Jude Bellingham a egalat o performanţă a lui Cristiano Ronaldo. Mijlocaşul englez este primul care reuşeşte să înscrie măcar un gol în primele sale patru meciuri la Real Madrid, după atacantul lusitan.

De altfel, doar patru jucători au reuşit să marcheze în primele patru meciuri, la noile lor echipe, în secolul 21. Cristiano Ronaldo, în 2009, la Real Madrid, Zlatan Ibrahimovic, în acelaşi an, la Barcelona şi Cesc Fabregas, în 2011, tot la Barcelona.

Reclamă

Jude Bellingham a marcat în minutul 90+5 al duelului cu Getafe. Mijlocaul a punctat, după ce a profitat de faptul că portarul lui Getafe a respins greşit balonul în faţă.

Jude Bellingham a ajuns astfel la cinci goluri marcate pentru Real Madrid, în acest start de sezon. Până la golul cu Getafe, englezul reuşise să marcheze cu Celta Vigo, cu Atletic Bilbao, şi a reuşit o „dublă” şi un assist în meciul cu Almeria.

De asemenea, în aceste patru meciuri, Jude Bellingham a fost integralist la Real Madrid, evoluând în spatele atacanţilor „galactici”.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid are parte de cel mai bun start de sezon în Spania, din ultimii 60 de ani. „Galacticii” mai reuşeau să câştige primele patru meciuri din campionat în sezoanele 1961/1962 şi 1962/1963.

Vinicius va sta „pe bară” cel puţin o lună la Real Madrid

Real Madrid are parte de vești proaste, după accidentarea suferită de Vinicius. Starul brazilian a fost supus mai multor teste medicale, iar medicii au stabilit faptul că acesta ar putea sta „pe bară” chiar și o lună, riscând să rateze derby-ul cu Atletico Madrid de la finalul lunii septembrie.

Vinicius a simțit un disconfort încă din minutul 9 al duelului cu Celta Vigo. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept, însă câteva minute mai târziu, brazilianul s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare.

Conform as.com, Vinicius nu va putea evolua în runda următoare din La Liga, și va efectua mai multe teste medicale, printre care și un RMN, pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea. De asemenea, starul brazilian al lui Real Madrid nu va putea fi convocat nici la națională, pentru meciurile de luna viitoare, și este de asemenea în pericol să rateze derby-ul cu Atletico Madrid, programat în week-end-ul 24-25 septembrie.

Oficialii de la Real Madrid nu vor să riște în cazul lui Vinicius, iar acesta va fi odihnit până când se va reface complet după accidentarea suferită.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și