Închide meniul

Vești proaste pentru Real Madrid! Cât va lipsi Vinicius, după accidentarea suferită în ultimul meci

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 11:32

Reclamă
Vești proaste pentru Real Madrid! Cât va lipsi Vinicius, după accidentarea suferită în ultimul meci

Vești proaste pentru Real Madrid, după accidentarea suferită de Vinicius

Vinicius, în timpul unui meci la Real Madrid/ Profimedia

Real Madrid are parte de vești proaste, după accidentarea suferită de Vinicius. Starul brazilian a fost supus mai multor teste medicale, iar medicii au stabilit faptul că acesta ar putea sta „pe bară” chiar și o lună, riscând să rateze derby-ul cu Atletico Madrid de la finalul lunii septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius a fost titular în duelul cu Celta Vigo, din etapa a treia din La Liga. Brazilianul însă nu a terminat partida pe teren, fiind înlocuit chiar din prima repriză.

Vești proaste pentru Real Madrid, după accidentarea suferită de Vinicius

Vinicius a simțit un disconfort încă din minutul 9 al duelului cu Celta Vigo. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept, însă câteva minute mai târziu, brazilianul s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare.

După duelul cu Celta Vigo, Vinicius a efectuat mai multe teste medicale, iar medicii au stabilit că acesta a suferit o ruptură a mușchiului ichiobial drept, ceea ce înseamnă că va fi out pentru cel puțin o lună.

Conform as.com, Vinicius nu va putea evolua în runda următoare din La Liga, și va efectua mai multe teste medicale, printre care și un RMN, pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea. De asemenea, starul brazilian al lui Real Madrid nu va putea fi convocat nici la națională, pentru meciurile de luna viitoare, și este de asemenea în pericol să rateze derby-ul cu Atletico Madrid, programat în week-end-ul 24-25 septembrie.

Reclamă

Oficialii de la Real Madrid nu vor să riște în cazul lui Vinicius, iar acesta va fi odihnit până când se va reface complet după accidentarea suferită.

Carlo Ancelotti a fost întrebat despre accidentarea lui Vinicius, și despre posibilele transferuri pe care le va face Real Madrid, în cazul în care brazilianul va fi indisponibil pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Tehnicianul italian a oferit un răspuns categoric și a declarat că niciun jucător de atac nu va mai fi cumpărat de trupa Los Blancos, având încredere că jucătorii săi se vor descurca și fără Vinicius.

Accidentarea lui Vinicius nu ne va forța să transferăm alți jucători. Echipa este completă. Putem câștiga fără Vinicius, Benzema, Courtois și Militao.

Reclamă 4 / 0/3

Niciun transfer. Atacaul nostru e complet. Numărul de jucători vorbește de la sine. Înscriem goluri și fără Benzema și Vinicius”, a declarat Carlo Ancelotti, conform lui Fabrizio Romano.

Jude Bellingham, decisiv pentru Real Madrid

Jude Bellingham a fost decisiv pentru Real Madrid! Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 1-0 în deplasarea din etapa a treia a campionatului din Spania şi a ajuns la trei victorii consecutive în acest debut de sezon.

Jude Bellingham are un început perfect de sezon. Internaţionalul englez, transferat în această vară de la Borussia Dortmund pentru 103 milioane de euro, a marcat unicul gol al partidei de pe Estadio de Balaidos în minutul 81, cu o lovitură de cap.

Echipa lui Carlo Ancelotti nu a început prea bine duelul de la Vigo. Gazdele au trimis balonul în minutul 3 al partidei prin Larsen, dar reuşita norvegianului a fost anulată de VAR pentu un fault. În minutul 68, Real Madrid a avut cea mai bună şansă pentru a puncta până la golul lui Bellingham, dar Rodrygo a ratat de la 11 metri.

În meciul cu Celta Vigo, Jude Bellingham a devenit primul jucător de la Cristiano Ronaldo în 2009 care înscrie în primele trei meciuri din La Liga în tricoul lui Real Madrid.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și