Închide meniul

Jude Bellingham, transferul „galactic” de 100 de milioane de euro pe care îl face Real Madrid! Acord total cu Borussia Dortmund

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2023, 12:05

Jude Bellingham, transferul „galactic de 100 de milioane de euro pe care îl face Real Madrid! Acord total cu Borussia Dortmund

Jude Bellingham, transferul "galactic" de 100 de milioane de euro pe care îl face Real Madrid

Jude Bellingham, în tricoul Borussiei Dortmund / Profimediaimages

  • Jude Bellingham, ca şi transferat de Real Madrid
  • Mijlocaşul de 19 ani pleacă pe 100 de milioane de euro de la Borussia Dortmund

Jude Bellingham este transferul „galactic” de 100 de milioane de euro pe care îl face Real Madrid în această vară. Florentino Perez ar fi ajuns la un acord total cu oficialii Borussiei Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Spania anunţă că s-a ajuns Real Madrid şi Borussia Dortmund au bătut palma pentru transferul internaţionalului englez Jude Bellingham, în vârstă de 19 ani.

Jude Bellingham, transferul „galactic” de 100 de milioane de euro pe care îl face Real Madrid

După ce a ratat titlul în La Liga şi finala Ligii Campionilor, Real Madrid caută să facă transferuri de senzaţie pentru sezonul următor. Şi plănuiesc să dea o mare lovitură pe piaţa transferurilor. Potrivit Marca, madrilenii au aproape finalizată semnarea lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund.

Mijlocaşul central a arătat un nivel impresionant de maturitate de când a ajuns în Germania, în 2020, şi se află în vizorul mai multor cluburi de top din Europa, anunţă news.ro. Se vorbeşte despre un contract valabil pe o perioadă de şase ani şi de o o sumă de transfer de aproximativ 100 de milioane de euro.

Bellingham este aproape de a pleca pe Santiago Bernabeu din postura de campion al Germaniei. Borussia Dortmund are nevoie de o victorie în ultima etapă din Bundesliga, cu Mainz, pentru a cuceri titlul, primul după o pauză de 11 ani şi al 9-lea din istoria clubului. E pe punctul de a încheia supremaţia lui Bayern Munchen.

Reclamă

În această ediţie din Bundesliga, Bellingham a marcat 8 goluri şi a oferit 5 pase decisive. A impresionat şi în Champions League, acolo unde a reuşit 4 goluri şi un assist în 7 partide. Tânărul mijlocaş mai are 2 goluri şi o pasă decisivă în Cupa Germaniei.

Harry Kane, propus la Real Madrid

Florentino Perez mai poate da o lovitură! Harry Kane a fost propus la Real Madrid, iar Carlo Ancelotti este tentat să îşi dea acordul pentru transferul atacantului de 29 de ani de la Tottenham. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la ‘Cadena SER’ şi a fost preluat de mundodeportivo.com.

Kane este gata să plece de la Spurs, după ce a jucat în Premier League numai în tricoul londonezilor. Contractul său expiră anul viitor, dar starul naţionalei Angliei caută o nouă promovare încă din această vară. Tottenham a ieşit din cursa pentru Champions League şi riscă să nu joace în nicio competiţie europeană. Ocupă locul 8 în Premier League, cu o etapă înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

Cu 28 de goluri în această ediţie din campionatul Angliei, Harry Kane visează să prindă transferul carierei. A fost dorit şi în trecut de Real Madrid, dar mutarea nu s-a realizat din cauza pretenţiilor conducătorilor lui Tottenham.

Acum, transferul lui Kane pe Santiago Bernabeu are şanse mai mari ca niciodată. Ancelotti îşi doreşte încă un atacant de top, care să îi facă concurenţă lui Karim Benzema. Francezul a ajuns deja la 35 de ani şi este într-o scădere de formă. A avut şi probleme cu accidentările.

Sursa citată anterior anunţă că în tranzacţie ar putea fi inclus şi un jucător care are zilele numărate la Real Madrid, în încercarea de a se reduce preţul de transfer. Este vorba de Eden Hazard, care s-ar putea întoarce în Anglia. Între 2012 şi 2019 a jucat pentru Chelsea. 115 milioane de euro au plătit pentru el „galacticii”. Kane mai este dorit şi de alţi granzi din Europa: Manchester United şi Bayern.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci 12:44 Corvinul – FC Voluntari LIVE TEXT, ora 19:00. Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 12:26 Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Derby-ul pe care îl va conduce de la centru 12:21 Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!” 11:44 FotoCum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni! 11:37 LIVE VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 11:29 OFICIAL! Costel Gâlcă a fost prezentat de Universitatea Craiova! Clauză uriaşă de reziliere 11:12 FotoCe gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului! 10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 16 apr., 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”
Dennis Man şi-a decis viitorul
AntenaPLAY • 13 apr., 11:13
Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!”
Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 12 apr., 18:24
Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund: „Asta i-aș recomanda”