Închide meniul

Harry Kane, propus la Real Madrid. Ar putea fi transferul verii! Ce jucător ar putea fi inclus în tranzacţie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 21:18

Harry Kane, propus la Real Madrid. Ar putea fi transferul verii! Ce jucător ar putea fi inclus în tranzacţie

Harry Kane, propus la Real Madrid. Ar putea fi transferul verii

Harry Kane, într-un meci pentru Tottenham / Profimediaimages

Harry Kane a fost propus la Real Madrid, iar Carlo Ancelotti este tentat să îşi dea acordul pentru transferul atacantului de 29 de ani de la Tottenham. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la ‘Cadena SER’ şi a fost preluat de mundodeportivo.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kane este gata să plece de la Spurs, după ce a jucat în Premier League numai în tricoul londonezilor. Contractul său expiră anul viitor, dar starul naţionalei Angliei caută o nouă promovare încă din această vară. Tottenham a ieşit din cursa pentru Champions League şi riscă să nu joace în nicio competiţie europeană. Ocupă locul 8 în Premier League, cu o etapă înainte de final.

Harry Kane a fost propus la Real Madrid

Cu 28 de goluri în această ediţie din campionatul Angliei, Harry Kane visează să prindă transferul carierei. A fost dorit şi în trecut de Real Madrid, dar mutarea nu s-a realizat din cauza pretenţiilor conducătorilor lui Tottenham.

Acum, transferul lui Kane pe Santiago Bernabeu are şanse mai mari ca niciodată. Ancelotti îşi doreşte încă un atacant de top, care să îi facă concurenţă lui Karim Benzema. Francezul a ajuns deja la 35 de ani şi este într-o scădere de formă. A avut şi probleme cu accidentările.

Sursa citată anterior anunţă că în tranzacţie ar putea fi inclus şi un jucător care are zilele numărate la Real Madrid, în încercarea de a se reduce preţul de transfer. Este vorba de Eden Hazard, care s-ar putea întoarce în Anglia. Între 2012 şi 2019 a jucat pentru Chelsea. 115 milioane de euro au plătit pentru el „galacticii”. Kane mai este dorit şi de alţi granzi din Europa: Manchester United şi Bayern.

Reclamă

Kane a devenit, în această lună, al doilea golgheter all-time din istoria Premier League. Cu golul marcat împotriva lui Crystal Palace l-a depăşit pe Wayne Rooney, autorul a 208 goluri în prima ligă a Angliei. A mai înscris şi în disputele cu Aston Villa şi Tottenham şi a ajuns la 211 goluri. Are o misiune dificilă să îl întreacă pe liderul Alan Shearer, cel care a înscris 260 goluri. Kane se află la al nouălea sezon consecutiv în care înscrie cel puţin 17 goluri în Premier League.

Harry Kane este şi pe lista lui Newcastle

Şeicul lui Newcastle, Mohammed Bin Salman, este gata să dea peste cap piaţa transferurilor. Pe podium în Premier League după un sezon extraordinar, „coţofenele” se pregătesc de prezenţa în grupele UEFA Champions League. Şi-au stabilit lista scurtă de transferuri, iar aceasta este una de senzaţie.

Spaniolii de la AS, citaţi de thesun.co.uk, au dezvăluit care sunt principalele ţinte ale lui Newcastle pe piaţa transferurilor. Este vorba de 11 jucători care ar putea costa peste 500 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Harry Kane, Neymar, Joao Felix, Samuel Chukwueze, James Maddison, Sergej Milinkovic-Savic, Moussa Diaby, Ryan Gravenberch, Dominik Szoboszlai, Mohammed Kudus şi Eberechi Eze sunt jucătorii cu care încep negocierile oficialii lui Newcastle. Aceştia valorează, potrivit Transfermarkt, 517 milioane de euro.

Recomandări
  • Harry Kane ar putea ajunge la Real Madrid
  • Atacantul de 29 de ani este pe placul lui Carlo Ancelotti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și