Închide meniul

Karim Benzema, răspuns tăios despre naţionala Franţei: „S-a terminat!” Ce spune despre întâlnirea cu Cristiano Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 17:31

Karim Benzema, răspuns tăios despre naţionala Franţei: „S-a terminat! Ce spune despre întâlnirea cu Cristiano Ronaldo

Karim Benzema, răspuns tăios pentru naţionala Franţei

Karim Benzema, în timpul unui meci pentru Franţa/ Profimedia

  • Karim Benzema răspuns tăios despre naţionala Franţei
  • Ce a declarat atacantul lui Real Madrid

Karim Benzema a oferit un răspuns tăios atunci când a fost întrebat despre naţionala Franţei. Starul lui Real Madrid a declarat că acest capitol s-a încheiat în cariera lui, şi a refuzat să ofere declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema este concentrat 100% pe ceea ce are de făcut la echipa de club. Real Madrid se va duela cu rivala Barcelona, în finala Supercupei Spaniei. El Clasico va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live score, pe AS.ro!

Karim Benzema, răspuns tăios despre naţionala Franţei

Karim Benzema a declarat că fotbalul este imprevizibil, iar ceea ce s-a întâmplat la Cupa Mondială este de domeniul trecutului. Astfel, atacantul francez este cu gândul la partida cu Barcelona, în care îşi doreşte victoria.

Reclamă

Karim Benzema s-a retras din naţionala Franţei. Atacantul francez a fost deranjat de faptul că Didier Deschamps nu i-a permis să evolueze pe finalul turneului final din Qatar, după ce şi-a revenit din accidentarea suferită la startul Campionatului Mondial.

„S-a terminat şi asta este! Cel mai important lucru este partida de mâine (n.r. partida cu Barcelona). Este în mintea mea şi în corpul meu. Restul este trecut, complicat desigur. Nu voi mai vorbi despre Franţa! Subiectul de azi este finala. Nu pot vorbi mai multe. Voi răspunde doar întrebărilor legate de finală şi nu legate de Campionatul Mondial.

Reclamă

Sunt aici, mă bucur de fiecare meci şi de fiecare antrenament. Nu ştiu cât voi mai fi aici, dar mă bucur de fiecare zi petrecută la Real Madrid. Prelungirea contractului este o altă problemă. Fotbalul este imprevizibil. Ceea ce fac, fac pentru mine, şi nu îmi voi lăsa clubul aşa cum cred alţii”, a declarat Karim Benzema, citat de marca.com.

Mai mult decât atât, Karim Benzema a oferit declaraţii şi despre întâlnirea cu fostul coechipier, Cristiano Ronaldo. Atacantul francez s-a declarat bucuros de faptul că starul lusitan a venit să-şi vadă fosta echipă la un antrenament.

„Suntem fericiţi să fim aici şi sperăm să câştigăm un nou trofeu. Cristiano este bine. Ieri a fost alături de noi. Nu am nevoie de fotografii pentru a dovedi că suntem prieteni. Sper să-l putem revedea mâine şi să-i ofer o îmbrăţişare”, a mai completat Karim Benzema, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Hugo Lloris a dat cărţile pe faţă, după ce Karim Benzema a lipsit de la Campionatul Mondial

Hugo Lloris a dat cărţile pe faţă, după ce Karim Benzema nu a jucat niciun minut la Campionatul Mondial din Qatar. Portarul, care recent s-a retras din naţionala Franţei, a lămurit zvonurile apărute despre absenţa starului de la Real Madrid.

„Sunt multe lucruri care s-au spus, care sunt complet false sau ridicole. Am fi preferat să îl avem cu noi pe câștigătorul Balonului de Aur, mai ales văzând ce ne-a adus de când a revenit la națională.

Să spunem că noi am determinat absența lui este complet fals și nu văd cum am fi putut beneficia din asta. A fost esențial pentru noi timp de 18 luni, ne-a ajutat să câștigăm Liga Națiunilor.

Revenirea lui nu ar fi fost decât benefică și este nedrept să spui că unii dintre noi ar fi preferat îndepărtarea lui. Când participi la o Cupă Mondială, vrei să o faci cu cei mai buni jucători”, a declarat Hugo Lloris, conform mirror.co.uk.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani